Activiteiten t/m eind juni afgelast

We hadden voor dit jaar weer een mooi activiteiten programma. Helaas hebben we alle activiteiten tot in ieder geval eind juni moeten stoppen in verband met het coronavirus. Ook de landelijke organisatie heeft besloten om de nationale tuinweek niet door te laten gaan. Hopelijk kunnen de activiteiten in het najaar wel doorgaan.
Het belangrijkste op dit moment is dat we gezond blijven en niet bij de pakken neer gaan zitten. Dit zal niet altijd makkelijk zijn omdat er uiteraard ook zorgen zijn. Over de gezondheid van jezelf of je naaste. Hoe contact te houden met familieleden en vrienden in een zorginstelling of met een slechtere gezondheid.
Toch hoop ik dat tuinieren de nodige ontspanning kan geven in deze tijden. Zeker nu we gedwongen veel thuis moeten doorbrengen.

Op de website groei.nl zijn veel tips over tuinieren te zien. Ook de webredactie Herma Angel en Margreet Roelse willen regelmatig een nieuwsbrief uitdoen en de website bijhouden voor nieuwtjes en tuintips. Als jullie Herma en Margreet willen helpen met copij dan heel erg graag. Foto’s zijn van harte welkom zodat de leden ook in een andere tuin kunnen kijken op afstand. Zie digitale tuinestafette.
De webredactie orgniseert ook een fotowedstrijd voor leden en niet-leden van de afdeling Walcheren. Ook zijn er op de facebook en instagram pagina van de afdeling al foto’s te zien.

Ik wens iedereen, ook namens de andere bestuursleden, een goede gezondheid toe.
Christien van den Bosch voorzitter