Coronamaatregelen

Bij alle activiteiten van G&B Walcheren gelden de corionamaaregelen van de overheid; klik hier voor specifieke informatie.

Cursus Tuinontwerp

Data:        dinsdagavonden in 2022: 4 jan, 18 jan, 1 feb, 15 feb, 8 maart
Locatie:    de Zandput, Serooskerke
Aanvang: 19.00 uur (tot 21.00 uur)
Kosten:    Leden € 86,50; niet-leden € 98,50 (bij 7 deeln.)
Deze cursus - door Liesbeth Hamelink-  is bedoeld voor mensen die hun eigen tuin willen ontwerpen of veranderen.

KLIK HIER VOOR HET AANMELDFORMULIER

Je eigen tuin ontwerpen?!
Hoe moet je beginnen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe deel je de tuin in? Wat wil ik eigenlijk allemaal in mijn tuin? Welke stijl vind ik mooi?
Veel vragen stellen en keuzes maken, daar komt het op neer! Dat gaan we doen en leren in de Tuinontwerpcursus.
In 5 avonden bespreken we de aanpak van een tuin, maken we opdrachten en krijgen opdrachten mee naar huis. Huiswerk maken dus! In de volgende les bespreken we het gemaakte werk. Graag  pen en papier meenemen, een zacht potlood, gum, liniaal en geodriehoek.

Wendela van Dijken, Cursussen

BETALINGEN

Geld overmaken op IBANnummer NL18RABO 0140 6795 10 t.n.v. KMTP Walcheren onder vermelding van de betreffende activiteit, uw lidmaatschapsnummer of niet-lid en het aantal personen.
De penningmeester moet namelijk alle betalingen incl. deze gegevens in de jaarrekening opnemen.  Als er dus gegevens ontbreken moet de penningmeester dat bij elke betaling op gaan zoeken en toevoegen in de omschrijvingen. Dus hierbij het dringend verzoek om bij betalingen altijd Activiteit, aantal personen met vermelding lid + lidnummer en/of geen lid te vermelden.