Cursus Tuinontwerp

Data:        dinsdagavonden: 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december 2020
Locatie:    de Zandput, Serooskerke
Aanvang: 19.30 uur (tot 21.30 uur)
Kosten:    Leden € 86,50; niet-leden € 98,50 (bij 7 deeln.)
Deze cursus - door Liesbeth Hamelink-  is bedoeld voor mensen die hun eigen tuin willen ontwerpen of veranderen.

Deze cursus is vol geboekt.

Je eigen tuin ontwerpen?!
Hoe moet je beginnen? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Hoe deel je de tuin in? Wat wil ik eigenlijk allemaal in mijn tuin? Welke stijl vind ik mooi?
Veel vragen stellen en keuzes maken, daar komt het op neer! Dat gaan we doen en leren in de Tuinontwerpcursus.
In 5 avonden bespreken we de aanpak van een tuin, maken we opdrachten en krijgen opdrachten mee naar huis. Huiswerk maken dus! In de volgende les bespreken we het gemaakte werk. Graag  pen en papier meenemen, een zacht potlood, gum, liniaal en geodriehoek.

Wendela van Dijken, Cursussen

Let op:
Data: 20/10      3/11       17/11    1/12       15/12
Er staat abusievelijk 7/11 in het Groentje

Op dit moment is de cursus VOL.