Walcheren

Excursie naar Wijngaard Westerhoeve in Oostkapelle op zaterdag 24 september 2022


DE EXCURSIE IS OP DIT MOMENT VOLGEBOEKT. U KUNT ZICH DUS NIET MEER AANMELDEN!

 

Op zaterdag 24 september organiseert de reiscommissie een rondleiding en wijnproeverij op Wijngaard de Westerhoeve, Westhovenseweg 4  in Oostkapelle, vlakbij kasteel Westhove.
Wat begonnen is in 1999 als hobby is nu uitgegroeid tot een prachtige wijngaard. Er worden rode druiven geteeld van de rassen Pinot Noir en Regent en witte druiven, Würtzer en Chardonnay. Op ambachtelijke wijze wordt hiervan wijn gemaakt en deze wijnen zijn al verschillende malen bekroond.

Allereerst krijgen wij een rondleiding door de wijngaard waarbij uitleg wordt gegeven over het bedrijf en de teelt. Daarna gaan we 2 verschillende wijnen proeven met een broodje erbij met huisgemaakte zeewierboter. U kunt ook wijn kopen op het bedrijf.
Wilt u meedoen? Per groep kunnen maximaal 15 personen deelnemen maar wanneer er meer aanmeldingen komen kan op dezelfde dag een tweede groep worden gevormd. Er kunnen dus maximaal 30 mensen deelnemen aan deze excursie.

De kosten voor deze excursie zijn € 13,00 per persoon voor leden en hun huisgenoten. Niet-leden betalen € 18,50 per persoon.
Het exacte tijdstip van de rondleiding wordt nog bekend gemaakt, dit hangt af van het aantal aanmeldingen en of er twee groepen moeten worden gevormd.

Lien Osté.