Walcheren

Kerstschikking Ilse van Es

De kerstschikking van 2020 is een verhaal van helaas en jammer, maar ook een verhaal met toekomst. Helaas omdat we geen fysieke workshop konden organiseren in verband met corona. Jammer omdat zo weinig leden hebben deelgenomen dat we uiteindelijk geen prijzen hebben uitgereikt. Maar toekomst zeer zeker, want degenen die hebben deelgenomen, waaronder ikzelf, zijn erg enthousiast over de materialen en ideeën van Ilse van Es. Ilse zelf heeft al toegezegd dat zij zeker een fysieke workshop voor ons wil organiseren, zodra dat weer mag. En ook Sjacco Joziasse van Intratuin wil graag voor onze vereniging aan de slag. Clementine van Opstal heeft laten weten dat haar wijnstronken nog steeds te koop zijn. Deze zijn natuurlijk ook geschikt als ondergrond voor een mooie voorjaarsschikking! 
En dan nu over de pakketten van Ilse, keurig verzorgd verpakt en zelfs met bonbons en thee voor tijdens de workshop (zie foto hierboven). In haar videopresentatie gaf Ilse aan, net zoals wanneer zij een fysieke workshop organiseert, dat het tijd was voor een kop thee met iets lekkers! Voor meer foto's zie onze Facebookpagina en Instagram. Ik heb er in ieder geval van genoten, op naar het voorjaar.

Margreet Roelse, organisatie groenworkshops

Kerstschikkingen "op afstand"

Hieronder de workshops "op afstand": 2 Kerstschikkingen voor 2020
1. Kerstschikkingen door Ilse van Es
2. Kerstschikking door Intratuin/Clementine

 

PRIJSJES VOOR DE MOOISTE INZENDINGEN

Vanwege de corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om de kerstschikking als fysieke workshop aan te bieden. Wij kunnen echter een fantastisch alternatief aanbieden: de groenworkshop kerstschikking "op afstand". En dit jaar kunt u zelfs kiezen uit twee kerstworkshops, met daarbinnen ook weer verschillende mogelijkheden. De mogelijkheden worden hieronder toegelicht en voor een uitgebreide uitleg kunt u terecht op de website. 
Als klap op de vuurpeil looft Groei en Bloei Walcheren cadeaubonnen van € 12,50, € 10,00 en € 7,50 uit voor de mooiste schikkingen van dit jaar. Deze prijzen zijn voor beide workshops beschikbaar.  Om in aanmerking te komen voor de 1e, 2e of 3e prijs kunt u een foto naar onze redactie sturen, mailadressen vindt u onderaan de nieuwsbrief. 

Nieuwe leden opgelet: Voor de Kerstschikkingen geldt  dat niet-leden, als ze lid worden via de ledenwerfactie, ze kunnen inschrijven voor de LEDENPRIJS, onder vermelding “NIEUW LID”.