Landelijk afdelingsnieuws kerstschikkingen

Foto kerstcreatie opsturen naar bloemschikafdeling G&B

Natuurlijk wil je je mooiste kerstcreatie aan iedereen laten zien. Maar buiten je huisgenoten en jezelf is er dit jaar niet veel kans om anderen er van te laten meegenieten.
Daarom hadden wij gedacht dat het wel heel erg leuk is om je mooiste creatie met ons allemaal te delen. Maak een foto van je kerstbloemwerk. Zet er een kerstgroet bij.
Deze foto stuur je naar bloemschikken(at)groei.nl, met in het mailtje je naam en afdeling. Wij plaatsen de foto's op intranet EN op de Facebook-pagina
https://www.facebook.com/GroeiBloeiBloemschikken. De leukste inzending krijgt een mooi bloemschikpresentje cadeau.

TIP: Nog meer nieuws: bloemschikvideo.

Op 9 december, vanaf eind van de middag, plaatst de bloemschikafdeling een link naar de video op deze pagina: www.groei.nl/bloemschikken/kerst-met-jan-van-doesburg. Een echte primeur, voorlopig alleen voor leden: de bloemschik-liefhebbers bij Groei & Bloei. Pas vanaf 15 december zal de video ook door anderen (niet-leden) te bekijken zijn.