Walcheren

Groenworkshops december 2021

Verslagen van de groenworkshops december 2021 staan bij Terugblikken. Klikt u hier.

Laatste nieuws over de groenworkshops

Workshop Ilse van Es:

De workshop herfstkrans van zaterdag 11 december gaat door en is nog niet volgeboekt. Er kan dus nog voor worden aangemeld. Deze workshop is inclusief materiaal, een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Mocht u al een strokrans hebben en snoeimateriaal uit eigen tuin willen meebrengen dan kan dat ook. Ledenprijs is € 36,00 en niet-ledenprijs € 44,00 (inclusief krans en snoeimateriaal). Exclusief strokrans en snoeimateriaal is de ledenprijs € 24,00 en niet-ledenprijs € 30,00. 
Wanneer:  11 december 2021
Van:          10.00 - 13.00 uur
Waar:        Vrijheidsweg 1, 4364 SM Grijpskerke.
Aanmelden kan tot zaterdag 4 december met het aanmeldformulier op de website. Klikt u hier

Workshops Zoë den Boer:

De kerstworkshops van Zoë den Boer worden verplaatst in verband met de coronamaatregelen. De nieuwe data zijn zaterdag 11 december en zaterdag 18 december. Op zaterdag 11 december kunt u aangeven of u een kerstkrans op oasis wil maken of een kerststuk. Op zaterdag 18 december kunt u aan de slag met de amaryllissen. De workshops zijn inclusief materiaal, zoals oasis, kerstgroen, bloemen en een vaas bij de amarylissen en een kopje koffie of thee met wat lekkers. Er is ruimte genoeg, dus de 1,5 meter afstand zal geen probleem zijn. 
Wanneer:   11 december kerstkrans of kerststuk
                  18 december amaryllissen (onder voorbehoud persconferentie 14/12)
Starttijd:     13.30 uur
Waar:         Tuindersbedrijf Kesteloo, Middelburgsestraat 83-A, 4371ER Koudekerke
Prijs:           Leden: € 34,45 en niet-leden € 39,75
Aanmelden kan tot een week van te voren, dus uiterlijk 4 december, resp. 11 december, met het aanmeldformulier op de website, Voor kerststuk of kerstkrans klikt u hier: Voor de amaryllissen klikt u hier:

 

BETALINGEN

Geld overmaken op IBANnummer NL18RABO 0140 6795 10 t.n.v. KMTP Walcheren onder vermelding van de betreffende activiteit, uw lidmaatschapsnummer of niet-lid en het aantal personen.
De penningmeester moet namelijk alle betalingen incl. deze gegevens in de jaarrekening opnemen.  Als er dus gegevens ontbreken moet de penningmeester dat bij elke betaling op gaan zoeken en toevoegen in de omschrijvingen. Dus hierbij het dringend verzoek om bij betalingen altijd Activiteit, aantal personen met vermelding lid + lidnummer en/of geen lid te vermelden.

Coronamaatregelen

Bij alle activiteiten van G&B Walcheren gelden de corionamaaregelen van de overheid; klik hier voor specifieke informatie.