Groenworkshops kerstschikking Zoë den Boer

Zoë den Boer van Tuindersbedrijf Kesteloo is nog maar pas gestart met het verzorgen van workshops. Dit is dan ook de eerst keer dat zij voor Groei en Bloei kerstworkshops heeft bedacht die zij binnenkort gaat uitvoeren. Voor de drie workshops die nu gepland staan, heeft zij drie verschillende ontwerpen gemaakt. Zo is er een kerstkrans, een kerststuk en een bloemstuk met amarylissen. Zie ook de foto's hieronder. Wij hopen dat we nog lang met haar zullen samenwerken en dat wij elkaar over en weer zullen inspireren tot steeds weer nieuwe workshops. Succes Zoë.

De drie kerstworkshops worden gehouden bij Tuindersbedrijf Kesteloo,  Middelburgsestraat 83a,  4371ER Koudekerke. Deze workshops hebben ieder een eigen thema en worden verzorgd en begeleid door Zoë den Boer en Elma Rampadarath:

07 december  16.00 uur - Kerstkrans in oasis; voor aanmelden klik hier.
14 december  16.00 uur - Kerststuk; voor aanmelden klik hier.
21 december  19.30 uur - Parallel kerstboeket met amaryllissen
(datum en tijd onder voorbehoud in verband met coronamaatregelen); voor aanmelden klik hier.

De prijs voor deelname aan deze workshops is voor leden: € 34,45 en voor niet-leden € 39,75. De workshops gaan door vanaf een deelname van minimaal 10 personen. Het maximum aantal deelnemers per workshop is 20. Opgeven kan via het aanmeldformulier op de website (klik hier), daar vindt u in het artikel ook nog wat extra informatie. Graag aanmelden voor de eerste workshop vóór 30 november, de tweede vóór 6 december en de derde vóór 13 december.
Tijdens deze workshop krijgt u een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Margreet Roelse, coördinatie groenworkshops

BETALINGEN

Geld overmaken op IBANnummer NL18RABO 0140 6795 10 t.n.v. KMTP Walcheren onder vermelding van de betreffende activiteit, uw lidmaatschapsnummer of niet-lid en het aantal personen.
De penningmeester moet namelijk alle betalingen incl. deze gegevens in de jaarrekening opnemen.  Als er dus gegevens ontbreken moet de penningmeester dat bij elke betaling op gaan zoeken en toevoegen in de omschrijvingen. Dus hierbij het dringend verzoek om bij betalingen altijd Activiteit, aantal personen met vermelding lid + lidnummer en/of geen lid te vermelden.

Coronamaatregelen

Bij alle activiteiten van G&B Walcheren gelden de corionamaaregelen van de overheid; klik hier voor specifieke informatie.