Walcheren

Groenworkshop bollenmand 15 oktober 2022

Het maximum aantal deelnemers voor deze workshop is al bereikt. Mocht u op de wachtlijst geplaatst willen worden, dan kunt u mailen naar margreetroelse@gmail.com. Mocht er een plekje vrijkomen, dan neem ik contact met u op. 

Zoë den Boer van Tuinderij Kesteloo zal op zaterdag 15 oktober de workshop bollenmand verzorgen. Vanaf september kun je weer bloemenbollen planten in de tuin. Maar heb je geen tuin of wil je je terras opfleuren, dan kun je bollen in een bloembak of mand planten. Als je de bloemen op de juiste manier plant, zullen er steeds nieuwe bloemen boven komen. Ze noemen dit ook wel 'lasagnebeplanting". Zorg er wel voor dat a. de aarde niet weg kan lopen en b. dat het overtollig water weg kan want anders gaan de bollen rotten. Begin met een laagje aarde en plant dan de eerste laag bollen. Er kunnen€ ongeveer drie lagen bollen in de mand. Beplant de bovenkant van de mand met viooltjes in leuke kleuren, zo heb je nu al een fleurig geheel. Want de bloeiende bollen laten nog tot het voorjaar op zich wachten. 
In principe is de workshop inclusief alle materialen, dus ook met mand. Heeft u zelf een mand van 35x24 cm dan is het ook leuk om die te beplanten en dat scheelt in de prijs, zie hieronder: De workshop is inclusief een kopje thee of koffie met wat lekkers. 
Wanneer: zaterdag 15 oktober a.s.
Hoe laat: 13.30 uur tot 15.00 uur
Waar:       Tuinderij Kesteloo, Middelburgsestraat 83A, 4371 ER  Koudekerke
Kosten:     Inclusief mand: Leden 35,00 en Niet-leden € 42,50. Exclusief mand: Leden € 25,00 en Niet-leden € 32,50. 
Minimale deelname: 6 personen.
Maximum aantal deelnemers: 15 personen