Open Tuinen Dagen 19 t/m 21 juni 2020

De Nationale Tuinweek wordt afgesloten met de Open Tuinen Dagen. Dit jaar op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020van 10.00-17.00 uur.
Niet alle tuinen zijn alle dagen open. Eind mei wordt een flyer in kleur hierover rondgestuurd. Meer informatie volgt ook in nieuwsbrieven en op de website.
In één van de deelnemende tuinen is G&B Walcheren met een PR-stand aanwezig (op zaterdag 20 juni).

Om een indruk te krijgen, klikt u hier voor foto's van Open Tuinen 2019.

Aanmelden voor deelname aan de Open Tuinen Dagen - verlengd tot 1 april

U kunt zich weer aanmelden voor deelname aan de Open Tuinen dagen van uw afdeling Groei en Bloei Walcheren die, zoals gebruikelijk, weer worden gehouden in het 3e weekend van juni. Dit is tevens het laatste weekend van de Nationale Tuinweek 2020. Het gaat om vrijdag 19, zaterdag 20 en/of zondag 21 juni. Openstelling van uw tuin van 10.00-17.00 uur (geen avond openstelling). Het kan zijn dat u maar 1 dag open wilt zijn. In dat geval graag op zaterdag.

Het thema voor 2020 is: De Eetbare Tuin. Wij zouden het dan ook heel leuk vinden als leden met een moestuin en/of fruittuin een keer mee zouden willen doen. Uw tuin hoeft echt niet persé groot te zijn, of helemaal spic en span. Ook tuinen, die bijv. nog in aanleg zijn, zijn interessant om te bekijken en kunnen bezoekers inspireren.

De toegang voor de Groei en Bloei tuinen tijdens de Open Tuinen dagen is, in verband met de promotie voor Groei en Bloei, zowel voor leden als niet-leden gratis. Er kunnen planten, stekken en ervaringen worden uitgewisseld, u kunt als u dat wilt (laten) exposeren in uw tuin, muziek ten gehore (laten) brengen,  brocante verkopen, koffie / thee aanbieden etc.

Als u wilt meedoen mail dan uw naam, adres en telefoonnummer naar Lieneke Hubrechsen. Vermeldt u dan ook of u naast de zaterdag, op vrijdag en/of zondag open wilt zijn. Op deze manier kunnen we in de flyer aangeven dat alle tuinen op zaterdag open zijn en welke tuinen er op vrijdag en/of zondag NIET open zijn. Een korte omschrijving van uw tuin maakt het voor ons gemakkelijk om dit op te nemen in de Open Tuinen flyer en op de website van Groei & Bloei (deze mag u ook aanleveren na uw aanmelding).
Graag alle gevraagde gegevens met een korte omschrijving van uw tuin en de eventuele extra activiteiten vóór 1 april a.s. naar: rodenburg51(at)gmail.com

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Plantenruilbeurs en Open Tuinen