Open Tuinen Dagen 2021 in de PZC

De PZC heeft ruim aandacht geschonken aan de Open Tuin Dagen van Groei & Bloei afdeling Walcheren.

Klik hier om het artikel van 18 juni te lezen.

Klik hier om het artikel van 21 juni te lezen.

Algemene informatie over Open Tuinen 2021

Het bestuur van Groei & Bloei Walcheren wil het Open Tuinen weekend in 2021 laten doorgaan.
Zoals gebruikelijk, vindt het Open Tuinen weekend plaats in het 3e weekend van juni. Dit is tevens het laatste weekend  van de Nationale Tuinweek 2021.
Het gaat om vrijdag 18, zaterdag 19 en/of zondag 20 juni. Openstelling van de tuinen van 10.00-17.00 uur , tenzij anders aangegeven. Alle tuinen zijn in ieder geval op zaterdag open.

Uiteraard zullen tuineigenaren en bezoekers zich aan de geldende corona maatregelen moeten houden.

De toegang voor de Groei en Bloei tuinen tijdens de Open Tuinen dagen is, in verband met de promotie voor Groei en Bloei, zowel voor leden als niet-leden gratis.
MEER INFORMATIE OVER DE TUINEN VINDT U HIER.

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Open Tuinen en Plantenruilbeurs
Tel: 0118-639929, Email: rodenburg51(at)gmail.com

Fietsroutes

Voor fietsroutes klikt u hier.

Via de website, maar ook via de nieuwsbrief, die automatisch naar de betreffende pagina's verwijst.