Open Tuinen Dagen 2021

Het derde weekend van juni is het nationale tuinweekend. En Walcheren doet ook mee!

Algemene informatie over Open Tuinen 2021

Het bestuur van Groei & Bloei Walcheren wil, ondanks dat het corona virus nog onder ons is, het Open Tuinen weekend in 2021 laten doorgaan.
Zoals gebruikelijk, vindt het Open Tuinen weekend plaats in het 3e weekend van juni. Dit is tevens het laatste weekend  van de Nationale Tuinweek 2021.
Het gaat om vrijdag 18, zaterdag 19 en/of zondag 20 juni. Openstelling van de tuinen van 10.00-17.00 uur , tenzij anders aangegeven. Alle tuinen zijn in ieder geval op zaterdag open.

Uiteraard zullen tuineigenaren en bezoekers zich aan de geldende corona maatregelen moeten houden.

De toegang voor de Groei en Bloei tuinen tijdens de Open Tuinen dagen is, in verband met de promotie voor Groei en Bloei, zowel voor leden als niet-leden gratis.

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Open Tuinen en Plantenruilbeurs
Tel: 0118-639929, Email: rodenburg51(at)gmail.com