Dagreis België 15 februari 2020

Aanmelden voor 3 februari 2020 (FORMULIER ONDERAAN)
De reis is bijna volgeboekt; u komt daarna op de wachtlijst te staan. U hoort diot s.sp.m.

Dagreis naar Kalmthout en Waver. De dagreis is dit jaar heel vroeg en wel op zaterdag 15 februari.

We reizen deze dag allereerst naar Kathelijne-Waver waar we de wintertuin van het Ursulineninstituut zullen bezoeken. Het is een indrukwekkend school- en kloostercomplex van de zusters Ursulinen. De wintertuin is een overdekte ontvangstzaal. Een verborgen parel in Art-Nouveaustijl met prachtig gekleurd glas -in- lood met vogel-en plantmotieven. We worden  ontvangen met koffie of thee en iets lekkers. Daarna krijgen we een rondleiding onder leiding van een gids.

Vervolgens gaan we naar Arboretum Kalmthout waar we eerst de lunch gebruiken en dan de tuin bezoeken. Met als hoogtepunt de bloeiende Hamamelis en de vele sneeuwklokjes. We maken een wandeling langs deze winterbloeiers weer onder leiding van een gids. We sluiten de dag gezellig af met koffie of thee op een mooie locatie.

In het kortingsbonnenboekje voor 2020 dat u ontvangen heeft bij uw nieuwe Groei en Bloeinummer staat ook een bon voor Arboretum Kalmthout. Onze prijs is er op gebaseerd dat de bon wordt ingeleverd. Neemt u hem mee of lever hem van tevoren in bij Ada of Lien.

De prijzen:
Bij 35 t/m 40 deelnemers voor leden €61,50 en niet leden of introducees €72,00
Bij 41 t/m 45 deelnemers: voor leden €59,00 en voor niet leden of introducees €69,00
Bij 46 t/m 48 deelnemers : voor leden €57,00 en voor niet leden en introducees €67,00

Wilt u mee?
Verdere info, zoals vertrektijd en locatie komen in de volgende Nieuwsbrief van januari.
Inschrijven kan vanaf 6 januari t/m 3 februari  via de website - formulier onderaan - of bij Ada Kokelaar.

Meer info over Het Ursulineninstituut : www.visitwintertuin.be
en over Arboretum Kalmthout :   www.arboretumkalmthout.be

Wij hopen op een mooie gezellige reis met veel deelnemers!

Ada Kokelaar adakok@zeelandnet.nl, Lien Osté, reiscommissie

Aanmeldformulier Dagreis België februari 2020