RABO ClubSupport actie 2021

Rabo ClubSupport steunt Groei&Bloei afd.Walcheren

Wij doen dit jaar ook  weer mee aan de Rabo ClubSupport actie! En elke stem is geld waard.  Kunnen wij rekenen op die van jou?
Stemperiode 4-10 t/m 25-10 We zijn te vinden onder de naam K.M.T.P. Walcheren.

Rabobankleden kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriet clubs (3 stuks) en kunnen 3 stemmen uitbrengen, maximaal 1 stem per club.

De leden van de Rabobank krijgen géén aparte stemcode per mail of post.
Stemmen gaat heel gemakkelijk via de Rabo App of Rabo Online c.q. INTERNET bankieren.
Dus gewoon zoals je gewend bent: inloggen in je eigen Rabo-app of internet bankieren en aan de rechterbovenkant staat een icoontje "SERVICE"; klik daarop.
Je komt dan op een nieuwe pagina en ga helemaal naar beneden tot "Lidmaatschap"; klik daarop. De stempagina gaat nu open en breng  je stem uit op K.M.T.P. Walcheren; je kunt nog 2 andere stemmen uitbrengen op andere verenigingen.

Onze vereniging is te vinden onder de naam K.M.T.P. Walcheren.

Ben je wel lid, maar heb je vorig jaar niet gestemd en wil je ook niet mobiel bankieren, dan kun je een stemcode opvragen door te bellen naar de Rabobank.
Dus gewoon zoals je gewend bent: inloggen in de app of op de Rabo website en dan je stem uitbrengen.

Opbrengst is bedoeld voor:

• De organisatie van het GRATIS bezoeken van tuinen tijdens Open tuinen weekend en tevens het promoten van het tuineren in het algemeen.

Geef een stem aan KMTP WALCHEREN.

Hoe werkt het stemmen in de app?

Door in te loggen in de app of op de RABObank website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport.

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
  3. Kies drie clubs en druk dan op 'Stap 2'.
  4. Druk daarna op 'Stempunten indienen' om je stem uit te brengen.

LET OP:
Je bent niet automatisch LID als je via de Rabobank bankiert. Dus zodra je ingelogd bent EN NIET NAAR MIJN LIDMAATSCHAP kunt (of ziet op je scherm - Stap 1) dan kun je direct LID  WORDEN en kun je alsnog naar CLUBSUPPORT en je  STEM uitbrengen!