Diversen
Hieronder vindt u de nieuwsbrieven. De meest recente bovenaan. U kunt zich ook opgeven om de nieuwsbrief te ontvangen (onderaan).

Door de nieuwsbrief aan te klikken wordt u via links ook verwezen naar de uitgebreidere informatie op de website. Links: klik op het onderstreepte woord in de tekst voor meer informatie.

Opens internal link in current windowNieuwsflits Kerstworkshop
Opens internal link in current windowNieuwsbrief november 2017
Opens internal link in current windowOproep snoeicursus november 2017
Opens internal link in current windowNieuwsflits oktober 2017
Opens internal link in current windowNieuwsflits bloembollenactie 2017
Opens internal link in current windowNieuwsbrief september 2017
Opens internal link in current windowNieuwsbrief augustus 2017
Opens internal link in current windowNieuwsbrief juli 2017
Opens internal link in current windowNieuwsflits reis Duitsland
Opens internal link in current windowNieuwsbrief mei 2017
Opens internal link in current windowNieuwsflits april 2017
Opens internal link in current windowNieuwsbrief april 2017
Opens internal link in current windowNieuwsbrief maart 2017
Opens internal link in current windowNieuwsflits lezing februari 2017
Opens internal link in current windowNieuwsflits januari 2017

Aanmelden nieuwsbrief

Iedereen, lid of niet-lid, kan zich gratis en vrijblijvend abonneren op de nieuwsbrief van een afdeling van Groei & Bloei.

U kunt zelf ook wijzigingen aan brengen of u afmelden (ook onderaan elke nieuwsbrief kunt u zich eenvoudig en direct afmelden).

Het eenvoudigst gaat het aanbrengen van een wijziging door u af te melden (onderaan de nieuwsbrief) en direct daarna weer aan te melden met de gewijzigde gegevens, zoals bijv. een ander e-mail adres.

VOOR LEDEN: WILT U ACHTER UW ACHTERNAAM A.U.B. OOK UW LIDMAATSCHAPSNUMMER OPGEVEN, ZODAT WIJ KUNNEN ZORGEN DAT OOK IN ONS LEDENBESTAND E.E.A. AANGEPAST KAN WORDEN.

Bent u lid van Groei & Bloei?

Bent u al aangemeld voor de nieuwsbrief en wilt u uw profiel wijzigen? Klik hier.

Links de meest recente nieuwsbrieven.
Links onderaan kunt u zich vrijblijvend aanmelden om de maandelijkse nieuwsbrieven te ontvangen.
Zo blijft u op de hoogte van de activiteiten en kunt u hier bij interesse (meestal) ook aan deelnemen.

“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”
Tweedledee en Tweedledum