Afdeling Walcheren

Groei&Bloei (KMTP) is een landelijke vereniging waar groenliefhebbers en vakmensen elkaar vinden in het delen en uitdragen van groenbeleving en -kennis. Er zijn landelijk zo'n 130 afdelingen. Ook de afdeling Walcheren maakt hiervan deel uit en verzorgt PR (zie standbemensing), cursussen, praktische (groen)workshops, excursies en reizen, lezingen, open tuinen, plantenruilbeurzen en andere activiteiten.

De meeste van de activiteiten van de afdeling staan open voor leden en niet-leden, waarbij leden korting ontvangen of zelfs gratis kunnen deelnemen (zoals lezingen). Klikt u hier om kennis te maken met de activiteiten die door de commissies worden gedaan (video presentatie over 2016).

Maandelijks komt er een e-mail nieuwsbrief. De meest recente staat bovenaan. Zowel leden als niet-leden kunnen zich hierop abonneren. Via de nieuwsbrief wordt u maandelijks op de hoogte gehouden van al het nieuws, wijzigingen in programma's, enz. De nieuwsbrief of nieuwsflits (kleine versie) maakt het u ook gemakkelijk om de meest recente gegevens op de website te zien (via de nieuwsbrief of -flits wordt u steeds naar de uitgebreidere informatie op de website verwezen).

Jaarlijks ontvangen alle leden van de afdeling Walcheren een gedrukt exemplaar van het jaarprogramma, het Groentje. Ook niet-leden/belangstellenden kunnen dit inzien.
Klikt u hier om het Groentje te downloaden.

Begin juni ontvangen alle leden een gedrukte flyer met informatie over de Open Tuinen en activiteiten Nationale Tuinweek.

De Activiteiten kalender en de Agenda voor overzichten van a.s. activiteiten (klikt u op de blauwe tekst voor meer informatie).

Kijkt u ook eens bij de foto albums om de activiteiten van de afgelopen jaren te bekijken om te zien of deze mogelijk iets voor u zijn het komende jaar.

Wilt u zelf wat actiever betrokken worden bij onze activiteiten?
Bij diverse gelegenheden is er een stand van de afdeling. Voor commissies of standbemensing kunt u zich opgeven als u actief betrokken wilt zijn. Misschien voelt u er wat voor om een dagdeel of enkele uurtjes in een promotiekraam te staan? Er zijn verschillende gelegenheden. Neemt u contact op met Ineke IJzerman: ina.yz006(at)gmail.com

Op diverse gebieden kunnen wij ondersteuning gebruiken; structureel of bij bijzondere activiteiten.
Neemt u eens vrijblijvend contact op met onze voorzitter: chrvdbosch(at)zeelandnt.nl.

U wordt ook van harte uitgenodigd om zelf iets in te sturen dat mogelijk interessant, leuk, grappig of informatief voor anderen kan zijn. Mailt u uw bijdrage aan: jacobs(at)zeelandnet.nl.

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij één van onze activiteiten.

BESTUUR GROEI&BLOEI WALCHEREN

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten of andere nieuwtjes van de afdeling Walcheren dan kunt u zich gratis abonneren op de email nieuwsbrief.

Bezoekt  ook eens de pagina van onze adverteerders voor informatie, advies, producten (soms met kortingen).

MEER OVER VOORDEEL VOOR LEDEN? Opens internal link in current windowKlikt u hier.

“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”
Tweedledee en Tweedledum