Klikt u op de afbeelding om het Groentje te bekijken.

Het Groentje 2017

Het Groentje verschijnt één keer per jaar, in drukvorm, en wordt naar alle leden per post verzonden.

Tevens zal er 1 keer per jaar een flyer (met informatie over de tuinweek en open tuinen) worden verstuurd aan alle leden.

Het Groentje is digitaal in kleur, een pdf formaat, te downloaden van de website.

Voor de maandelijkse Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief kunt u zich vrijblijvend opgeven.
U kunt ook de voorafgaande nieuwsbrieven bekijken.

Heeft u nog geen PDF reader?
Klik dan op de onderstaande link (Adobe plaatje) om op de adobe site te komen.
Het eerste wat u moet doen, is checken welk besturingssysteem u gebruikt. Als u geen windows 7 heeft moet u eerst de keuze balk openen en het juiste besturingssysteem kiezen. (Net boven de google toolbar)

Als u de Google toolbar voor internet explorer niet wilt installeren moet u eerst het vinkje hiervoor uitzetten. U kunt dan het pakket downloaden en vervolgens installeren.
Wilt u de google toolbar wel, laat dan het vinkje staan. Als alles is geïnstalleerd
kunt u het groentje openen door er dubbel op te klikken.

Bingerden
    Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017