LEDENWERFACTIE 2018

Kerst Ledenwerfactie 2018

De ledenwerfactie is van 1 november t/m 24 december 2018

Om u in te schrijven: Initiates file downloadklikt u hier voor het Word document

De Kerstactie houdt in:

• Nieuwe leden ontvangen de voederdruppel (twv € 27,95) en het nov/dec combinr. van G&B tijdschrift 2018 (twv € 7,45) gratis.
  • Zij machtigen Groei & Bloei om voor het jaar 2019 slechts € 49,95 van hun rekening af te laten schrijven (normaal € 69,95).
  • Betaling lidmaatschapgeld is per automatische incasso.
  • Dit aanbod geldt niet voor leden die in 2018 lid waren en hebben opgezegd.

Nieuwe leden dienen zich middels het speciaal aanmeldingsformulier aan te melden bij de penningmeester Dolf de Nooijer, ganooijer(at)zeelandnet.nl

Met de voederdruppel help je de vogels de winter door te komen en haal je ze dicht bij huis.
In de vogelzaadhouder blijft vogelzaad droog. Vogeltjes kunnen veilig landen en rustig het zaad oppikken.
Hang de vogelzaadhouder op en wacht tot de vogeltjes en bezoekje komen brengen.
De druppelvormige voederhouder staat mooi in iedere tuin.

De lidmaatschapsvoordelen 2018 zijn:

• Gratis deelname bij: lezingen, tuinkringen,plantenruilbeurs, e.d.
  • Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan: snertwandeling, fietstocht, meer- en enkeldaagse tuinreis, cursussen, workshops.
  • 10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE  en VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG.
    Uitgezonderd aanbiedingen.
  • 10 % korting op gehele assortiment bij Zeelandplant in Grijpskerke (planten, DCM-meststoffen, e.d.). Uitgezonderd perkgoed, graszoden en aanbiedingen.
  • 10% korting op planten bij Hobbykwekerij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE
  • Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.

OOK LEDEN KUNNEN GEBRUIK MAKEN VAN HET WELKOMSTCADEAU: DE VOGEL-VOEDERSILO.
KLIKT U HIER ENInitiates file download HIER.

Verslag regentonactie voorjaar 2018

De regentonactie waarbij leden via de afdeling een regenton (Mini Rainsaver van 100 liter) met voet en vulautomaat voor € 35,00 (is circa kostprijs, winkelwaarde € 72,50) konden bestellen is ten einde.

Er kon gekozen worden tussen een antraciet kleurige regenton of een groene.
Er waren 9 regentonnen met toebehoren besteld, 8 antraciet en 1 groene.

De regenton met toebehoren is tevens voor nieuwe leden tijdens de voorjaarsledenwerfactie (loopt nog tot 27 juni) het welkomstcadeau.

Ook is er nog voor gezorgd dat leden die een regenton besteld hadden en nieuwe leden nog apart een andere vulautomaat konden bestellen voor een wel heel voordelig prijsje van € 8,00.
Normaal kost een De Ward vulautomaat tussen de € 10,- en € 13,-, deze vulautomaat wordt via flexibele ribbelslang op de regenton en de regenpijp aangesloten en is middels aansluitstuk goed waterdicht aan te sluiten op de regenton met kunststofmoer en rubberring als i.p.v. een kit afdichting van de bijgeleverde PVC vulautomaat en PVC pijpje op regenton. Van de alternatieve vulautomaat zijn er 10 stuks besteld.

De aflevering van de regentonnen met toebehoren is op 12 juni en worden door de leden z.s.m. opgehaald.

Het was een leuke actie met een leuk aantal bestellingen voor de leden en nieuwe leden.
Op deze wijze dragen we bij om het regenwater beter te benutten en dat regenwater niet gelijk via de riolering afgevoerd moet worden.

Dolf de Nooijer

ook door leden met korting te bestellen

Leden van de vereniging kunnen deze leuke vogelvoeder silo druppel nu via de afdeling bestellen voor € 14,00 i.p.v. € 27,95. Een mooie korting van € 13,95.

Deze actie is voor bestaande leden en loopt tot 24 december.

Initiates file downloadKlikt u hier voor meer informatie.
Initiates file downloadKlikt u hier om de vogelvoeder silo te bestellen.

Bye Bye Buxus
Vergane glorie - Blik op de tuin 875