LEDENWERFACTIE 2018

Ledenwerfactie zomer 2018

Nieuw lid aanbieding (actieperiode 28-6-2018 t/m 14-8-2018)

KLIKT U HIER VOOR MEER INFORMATIE (pdf-bestand)

KLIKT U HIER OM U AAN TE MELDEN (Word-bestand)

U wordt met ingang van september 2018 lid van Groei & Bloei en ontvangt € 10,05 korting
op het lidmaatschap voor de rest van 2018 (tot en met 31 december 2018, daarna wordt het lidmaatschap stilzwijgend per kalenderjaar verlengd).
Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag u in 2017 geen lid zijn geweest.

Als welkomstcadeau ontvang ik via de afdeling de Natuurlijke Tuin Special van Groei&Bloei t.w.v. € 8,95 en het juli/augustusnummer van het G&B Tijdschrift t.w.v. € 7,45. Dus: 16,40 aan welkomstcadeaus en met de korting op het lidmaatschap; totaal € 26,45 voordeel.

• Een lidmaatschap op Groei & Bloei betekent lid zijn van de landelijke vereniging.
  • Leden kunnen deelnemen aan de activiteiten van de afdeling in de woonomgeving of andere afdelingen.
  • Op vertoon van de ledenpas ontvang je aantrekkelijke kortingen bij verschillende kwekers, tuinen of parken en groen evenementen.
  • Als lid van Groei & Bloei ontvang je 10 x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei thuis en kan je het tijdschrift ook gratis digitaal op je tablet of computer lezen. De edities juli/augustus en november/december zijn gecombineerde nummers.

Voordelen lid afd. Walcheren

Lid zijn van G&B afd. Walcheren heeft de volgende voordelen:

1. Gratis deelname bij: lezingen, tuinkringen, plantenruilbeurs, e.d.

2Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan:
snertwandeling, fietstocht, meer- en enkeldaagse tuinreis, cursussen, workshops.

3.  10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE en VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG; uitgezonderd aanbiedingen.

4. 10 % korting op gehele assortiment bij Zeelandplant in Grijpskerke (planten, DCM-meststoffen, e.d.), uitgezonderd perkgoed, graszoden en aanbiedingen.

5.  10% korting op planten bij Hobbykwekerij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE

6.  Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.

Verslag regentonactie voorjaar 2018

De regentonactie waarbij leden via de afdeling een regenton (Mini Rainsaver van 100 liter) met voet en vulautomaat voor € 35,00 (is circa kostprijs, winkelwaarde € 72,50) konden bestellen is ten einde.

Er kon gekozen worden tussen een antraciet kleurige regenton of een groene.
Er waren 9 regentonnen met toebehoren besteld, 8 antraciet en 1 groene.

De regenton met toebehoren is tevens voor nieuwe leden tijdens de voorjaarsledenwerfactie (loopt nog tot 27 juni) het welkomstcadeau.

Ook is er nog voor gezorgd dat leden die een regenton besteld hadden en nieuwe leden nog apart een andere vulautomaat konden bestellen voor een wel heel voordelig prijsje van € 8,00.
Normaal kost een De Ward vulautomaat tussen de € 10,- en € 13,-, deze vulautomaat wordt via flexibele ribbelslang op de regenton en de regenpijp aangesloten en is middels aansluitstuk goed waterdicht aan te sluiten op de regenton met kunststofmoer en rubberring als i.p.v. een kit afdichting van de bijgeleverde PVC vulautomaat en PVC pijpje op regenton. Van de alternatieve vulautomaat zijn er 10 stuks besteld.

De aflevering van de regentonnen met toebehoren is op 12 juni en worden door de leden z.s.m. opgehaald.

Het was een leuke actie met een leuk aantal bestellingen voor de leden en nieuwe leden.
Op deze wijze dragen we bij om het regenwater beter te benutten en dat regenwater niet gelijk via de riolering afgevoerd moet worden.

Dolf de Nooijer

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders