LEDENWERFACTIE 2018

Ledenwerfactie herfst 2018

Nieuw lid aanbieding (actieperiode t/m 30 oktober 2018)

Initiates file downloadKLIKT U HIER OM U AAN TE MELDEN (Word-bestand)

WORD NU LID VOOR MAAR €47,95 VOOR DIT JAAR EN HEEL 2019

De ledenwerfactie houdt in:

• Nieuwe leden ontvangen de 'Natuurlijke Tuin-Special' twv € 8,95 + de laatste G&B tijdschriften van 2018 gratis (september, oktober en november/december).
  • Je wordt officieel lid per oktober of november 2018 (is afhankelijk van de periode van aanmelding).
  • Nieuwe leden krijgen van de afd. Walcheren een G&B welkomsttasje met o.a. nog eens 2 extra G&B tijdschriften twv € 14,90
  • Zij machtigen G&B om € 47,95 voor het jaar 2019 van hun rekening af te laten schrijven (normaal € 68,95).
    Korting van € 21,00 op lidmaatschap van 2019.

Dit aanbod geldt niet voor leden die in 2017 lid waren en hebben opgezegd.
Nieuwe leden dienen zich middels het speciaal aanmeldingsformulier aan te melden bij de penningmeester Dolf de Nooijer, (emailadres: ganooijer(at)zeelandnet.nl).

De najaarsledenwerfactie 2018 bestaat dus uit:

• het september-, oktober- en november/december-nummer van Groei & Bloei gratis, normale prijs per nummer € 7,45
  • de Natuurlijke Tuin Special met daarin volop inspirerende ideeën voor de natuurlijk tuin gratis t.w.v. €  8,95.
  • Korting op het lidmaatschap jaarlidmaatschap 2019.  €21,00
  • En van de afdeling Walcheren een G&B welkomsttasje met o.a. 2 extra G&B tijdschriften gratis t.w.v. €14,90

De lidmaatschapsvoordelen 2018 zijn:

• Je (incl. huisgenoot) bent gelijk lid van afdeling Walcheren of andere afdeling van G&B
  • Gratis deelname bij: lezingen, tuinkringen, plantenruilbeurs, e.d.
  • Onder kostprijs (tgv vereningsbijdrage) deelname aan: snertwandeling, fietstocht, meer- en enkeldaagse tuinreis, cursussen, workshops.
  • 10% korting op aankoop tuinplanten bij Tuinderij Wagenaar in Veere en Verstraten Walhout in Middelburg (uitgezonderd aanbiedingen).
  • 10 % korting op gehele assortiment (planten, DCM-meststoffen, e.d.) Zeelandplant in Grijpskerke (uitgezonderd perkgoed, graszoden en aanbiedingen).
  • 10% korting op planten bij Hobbykwekerij De Houtenhandsche Hof
  • Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.

Voordelen lid afd. Walcheren

Lid zijn van G&B afd. Walcheren heeft de volgende voordelen:

1. Gratis deelname bij: lezingen, tuinkringen, plantenruilbeurs, e.d.

2Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan:

3.  10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE en VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG; uitgezonderd aanbiedingen.

4. 10 % korting op gehele assortiment bij Zeelandplant in Grijpskerke (planten, DCM-meststoffen, e.d.), uitgezonderd perkgoed, graszoden en aanbiedingen.

5.  10% korting op planten bij Hobbykwekerij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE

6.  Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.

Verslag regentonactie voorjaar 2018

De regentonactie waarbij leden via de afdeling een regenton (Mini Rainsaver van 100 liter) met voet en vulautomaat voor € 35,00 (is circa kostprijs, winkelwaarde € 72,50) konden bestellen is ten einde.

Er kon gekozen worden tussen een antraciet kleurige regenton of een groene.
Er waren 9 regentonnen met toebehoren besteld, 8 antraciet en 1 groene.

De regenton met toebehoren is tevens voor nieuwe leden tijdens de voorjaarsledenwerfactie (loopt nog tot 27 juni) het welkomstcadeau.

Ook is er nog voor gezorgd dat leden die een regenton besteld hadden en nieuwe leden nog apart een andere vulautomaat konden bestellen voor een wel heel voordelig prijsje van € 8,00.
Normaal kost een De Ward vulautomaat tussen de € 10,- en € 13,-, deze vulautomaat wordt via flexibele ribbelslang op de regenton en de regenpijp aangesloten en is middels aansluitstuk goed waterdicht aan te sluiten op de regenton met kunststofmoer en rubberring als i.p.v. een kit afdichting van de bijgeleverde PVC vulautomaat en PVC pijpje op regenton. Van de alternatieve vulautomaat zijn er 10 stuks besteld.

De aflevering van de regentonnen met toebehoren is op 12 juni en worden door de leden z.s.m. opgehaald.

Het was een leuke actie met een leuk aantal bestellingen voor de leden en nieuwe leden.
Op deze wijze dragen we bij om het regenwater beter te benutten en dat regenwater niet gelijk via de riolering afgevoerd moet worden.

Dolf de Nooijer

Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867