OPROEP BESTUURSLID

Het bestuur is op zoek naar een algemeen bestuurslid.

Groei&Bloei afdeling Walcheren is een actieve vereniging voor en door liefhebbers van bloemen en planten waarbij tuinieren en bloemschikken centraal staan. Het doel van de vereniging is het delen van kennis over tuinieren en bloemschikken. Dit doen we door middel van het organiseren van lezingen, workshops, excursies, open tuinen, planten ruilbeurzen, reizen en educatieve projecten op scholen. De afdeling Walcheren heeft ongeveer 400 leden en maakt deel uit van een landelijke organisatie met 30.000 leden. Voor meer informatie over de vereniging zie groei.nl of informatie over de afdeling Opens internal link in current windowklikt u hier.

De afdeling Walcheren bestaat uit een bestuur van 6 leden en heeft daarnaast een negental commissies met 11 commissieleden die het merendeel van de activiteiten organiseren. De commissie leden worden bijgestaan door een pool van vrijwilligers.

In 2019 (ALV) traden onze secretaris Jacqueline Hamelink en ons bestuurslid Ineke IJzerman af. We hebben gelukkig een nieuwe secretaris gevonden, maar we zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid.

We vragen het volgende.

• Je draagt de afdeling een warm hart toe.
  • Bijwonen van de bestuursvergaderingen. Ongeveer 6-8 keer per jaar. Deze zijn altijd erg gezellig maar natuurlijk ook zakelijk.
  • Bijwonen van de twee commissie vergaderingen per jaar. Het doel van deze commissie vergaderingen is het samenstellen van het activiteiten programma.
  • Zoveel mogelijk bijwonen van de lezingen omdat deze belangrijk zijn voor het contact met de leden.
  • Ervaring met  mail, Word en Excel (minimaal werkniveau).

Gezien de samenstelling van het huidige bestuur gaat onze voorkeur uit dat één van de nieuwe bestuursleden een man is.

De taken van het nieuwe algemeen bestuurslid zullen bepaald worden in onderling overleg met de andere bestuursleden.

Op dit moment worden de meeste activiteiten door de verschillende commissies georganiseerd. Contacten met de diverse commissies is één van de taken van de bestuursleden.

Wat bieden wij:

• Een gezellig en actief bestuur die met groot enthousiasme de afdeling bestuurt.
  • Een onkostenvergoeding op basis van declaraties van de werkelijk gemaakte kosten.

Heeft u belangstelling of wilt u meer informatie neem dan contact op met voorzitter Christien van den Bosch, email: chrvdbosch(at)zeelandnet.nl, telefoon: 0118-634916.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten of andere nieuwtjes van de afdeling Walcheren dan kunt u zich gratis abonneren op de email nieuwsbrief.

Bezoekt  ook eens de pagina van onze adverteerders voor informatie, advies, producten (soms met kortingen).

MEER OVER VOORDEEL VOOR LEDEN? Klikt u hier.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915