Ledenpas app

Met de digitale ledenpas van G&B heb je je pas altijd bij de hand op je smartphone of tablet. Bij veel tuincentra en kwekers krijg je het hele jaar door korting met je ledenpas. Je hoeft dan alleen maar de pas op je telefoon te laten zien om de korting te krijgen.

De Groei & Bloei-app is een applicatie waarmee je onder andere altijd je ledenpas bij de hand hebt.

Wat staat er in de app?

• jouw ledenpas, zodat je die kunt tonen als erom gevraagd wordt
  • een overzicht van de kortingen die je krijgt als lid van G&B
  • de groene evenementenagenda van landelijke evenementen
  • een link naar jouw G&B afdeling met agenda van afdelingsactiviteiten

Wat kan ik ermee?

Heb ik nog kortingsbonnen nodig? Soms wel, soms niet ...
Bij de tuincentra en kwekers die doorlopend korting geven heb je alleen je (digitale) pas nodig. Bij de meeste beurzen en evenementen wordt toch nog een uitgeknipte bon gevraagd. De organisatoren willen graag kunnen bijhouden hoeveel bonnen ingeleverd worden en vragen vaak ledenpas én bon. Dus dan moet je ook de bon uit de kortingskalender  meenemen. De kortingskalender zat bij het januarinummer.

De app installeren stap voor stap:

1. Ga op je smartphone of tablet naar de internetpagina: www.ledenpasmobiel.nl/groei
  2. Kom je voor het eerst bij de app, klik dan op 'aanmelden'. Meld je aan met lidnummer, mailadres en postcode.
  3. Je ontvangt een mail met een link om te bevestigen (het is hierbij handig om een mailadres te gebruiken waarop mail op je phone of tablet binnenkomt).
  4. Klik op de link in de mail. Je moet nu nogmaals lidnummer, mail en postcode invullen.
  5. Klik op 'pas ophalen'.
  6. Je krijgt nu een pagina met alle functies van de app, maar je 'zit nog' op internet. Het is handig om de app met een icoontje in je beginscherm te zetten. Zie het plaatje.

De app staat nu met icoontje op het beginscherm en je kunt hem gebruiken. Veel plezier!
Kom je er niet uit, kijk dan bij de FAQ's of stuur een mail naar ledenapp(at)groei.nl

1. Moet ik op internet aangesloten zijn om de pas te gebruiken?
    De pas is ook zonder internetverbinding beschikbaar. Echter de achterliggende informatie, zoals de agenda, wordt pas ge-update als je de app met internetverbinding opent.

2. Hoe kan ik de Groei & Bloei-app installeren?
    De Groei & Bloei -app hoeft niet geïnstalleerd te worden (het is een zogeheten webbased app), maar moet toegevoegd worden aan het startscherm van je telefoon. Na registratie ontvang je een link waarmee je de pas kunt ophalen. Vervolgens voeg je de app toe aan je startscherm en kun je gebruik maken van de app (zie voor toevoegen het antwoord bij vraag 6 en ook de PDF's bij de downloads voor een uitleg met plaatjes).

3. Ik heb geen smartphone. Kan ik de Groei & Bloei-app ook op een andere manier gebruiken?
    Nee, de Groei & Bloei-app is alleen maar geschikt voor smartphones en tablets met internettoegang.

4. Op welke apparaten is de Groei & Bloei-app te gebruiken?
    De Groei & Bloei -app werkt op de meeste smartphones en tablets met iOS 5 en hoger, Android 2.3 en hoger, Blackberry 6 en hoger, Windows Phone 7. De Groei & Bloei -app is getest op: iPhone, iPad, Samsung Galaxy S4, HTC One, Huawei (deze lijst wordt uitgebreid).

5. Waar kan ik de Groei & Bloei-app downloaden?
    Je kunt de app downloaden via www.ledenpasmobiel.nl/groei. Er wordt gevraagd om een eenmalige registratie met de bestaande inloggegevens van Groei & Bloei: lidmaatschapsnummer en postcode. Na registratie haal je de pas op. Vervolgens voeg je de app toe aan het startscherm zodat je ledenpas ook offline beschikbaar is.

6. Staat de app ook in de app-store van Apple of Google Play?
    Nee, aangezien het een webbased- app is, is de app alleen te bereiken via een link: www.ledenpasmobiel.nl/groei. Heb je hem eenmaal toegevoegd aan het beginscherm van je telefoon, dan verschijnt er een icoontje en kun je door op het icoontje te klikken de app openen. Net als bij een 'gewone' app.

7. Hoe voeg ik de app toe aan mijn startscherm?
    Voor iPhone: Icoontje 'zet in beginscherm' aanklikken, kies vervolgens het juiste icoon.Voor iOS 6: voeg de app pas aan het homescreen toe na inloggen!

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten of andere nieuwtjes van de afdeling Walcheren dan kunt u zich gratis abonneren op de email nieuwsbrief.

Bezoekt  ook eens de pagina van onze adverteerders voor informatie, advies, producten (soms met kortingen).

MEER OVER VOORDEEL VOOR LEDEN? Klikt u hier.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915