Groentips & Groeninfo

Foto's grondtestdag en PR-kraam 24/3/2018

Grondtestdag bij Zeelandplant op 24 maart 2018

Op zaterdag 24 maart kunt u uw tuingrond weer laten testen bij Zeelandplant, Ravesteinweg 3 in Grijpskerke. Van 09.00-17.00 uur. Groei&Bloei afdeling Walcheren zal met een PR-stand aanwezig zijn.
Op vertoon van uw G&B ledenpas ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment m.u.v. perkgoed, graszoden en aanbiedingen.

Het is weer voorjaar! De planten beginnen uit te lopen en het zonnetje komt ook wat vaker te voorschijn. De hoogste tijd om aan de slag te gaan in de tuin. Om een goede start te maken organiseren wij een grondtestdag.

Een goed begin is het halve werk
Daarom organiseren wij op zaterdag 24 maart weer de jaarlijkse grondtestdag. Heeft u een plant die niet goed groeit of een gazon vol met mos? Laat dan uw grond testen.

Tijdens het testen wordt er gekeken naar verschillende waardes van de grond. We onderzoeken de pH waarde van de grond(zuurgraad) en we kijken naar de voedingstoestand in de grond. Aan de hand van deze uitslag geven wij u uitgebreid advies om uw siertuin, moestuin of gazon weer in top conditie te krijgen.

Niet te vergeten:
- Een bakje of potje met grond
- Een foto van uw siertuin, moestuin of gazon
- Houd de grond uit de siertuin, moestuin en gazon gescheiden
- Max. 2 testen per klant

Wanneer:  zaterdag 24 maart
Tijd:           van 9:00 tot 17:00 uur
Kosten:     GRATIS
Waar:       Bij Zeelandplant, Ravesteinweg 3 in Grijpskerke

meer
15
Jan
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)
10
Jan
VAN VERVAL TOT HOTEL