Groentips & Groeninfo

De Magie van Tuinieren

Ter informatie aan leden en niet-leden van groei & Bloei, afdeling Walcheren:

Het boek: De Magie van Tuinieren.
Met veel genoegen kan ik u nader informeren. De voortgang van het boek gaat naar volle tevredenheid. De website Opens external link in new windowwww.tuinmagie.com is online. Hier kan u over het boek lezen en kan het worden besteld.
In de bijlage treft u de afbeelding van de omslag, en een beschrijving van het boek.

Wim Paul van der Ploeg,  Opens external link in new windowwww.tuinmagie.com

De magie van tuinieren (240 pagina’s)

‘Een uitzonderlijk boek dat je tuin en je leven voorgoed verandert.’
Met een voorwoord van Modeste Herwig.

Dit alleszins vernieuwende tuinboek komt in oktober 2017 op de markt.
Vanaf 1 augustus 2017 is het boek tijdelijk voor de actieprijs van € 29,95  via www.tuinmagie.nl te bestellen.

De magie van tuinieren verandert voor altijd je kijk op tuinieren … en op jezelf.  Wim Paul van der Ploeg neemt je mee op een inspirerende reis door je tuin en je innerlijke belevingswereld. In verhalen en meditatieve passages maak je kennis met de magische kant van het tuinieren. En met praktische aanwijzingen kan jij je tuin een extra accent geven. Een vlot, toegankelijk boek voor iedereen met een hart voor tuinieren.

ISBN 978-90-826909-0-3

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders