Verslag workshop Lentetuintje 24/02/18

Bijgaand foto's van weer een geslaagde workshop!
Boven: foto's werkstuk van direct, 1 en 2 weken na de workshop.

Hieronder een impressie van de workshop.
TIP: Klikt u op een foto voor een vergroting.

Workshop lentetuintje 24/02/18

Workshop het maken van een “Lentetuintje” ; aanmelden vóór 18 februari.
Aanmeldformulier.

Groei & Bloei Walcheren organiseert op zaterdag 24 februari 2018 samen met Intratuin een workshop waarin een “Lentetuintje”wordt gemaakt. Intratuin trakteert deelnemers op gratis koffie/thee.

Haal de lente in huis met ontluikende kastanjetakken, die je combineert met maartse viooltjes, druifjes, madeliefjes en bosanemonen tot een vrolijk tuintje. Zo werd het lente tuintje geïntroduceerd in de Groei & Bloei van maart 2015 (zie onderste foto). Heerlijk zo’n voorjaarsgebeuren. In deze workshop wordt een vergelijkbaar lentetuintje gemaakt met allerlei voorjaarsbollen zoals kleine hyacintjes en blauwe druifjes, maar ook met maartse viooltjes, madeliefjes, mos en hout. Natuurlijk proberen we ook de kastanjetakken of andere bloesemtakken er in te verwerken.
Het aanmelden voor de workshop kan alleen gedaan worden via de website van Groei & Bloei Walcheren, via het inschrijfformulier Lentetuintje . Bij de opgave dient te worden aangegeven of u lid bent van Groei & Bloei, want leden krijgen korting. Uw deelname wordt definitief na ontvangst van uw betaling op NL18RABO0140679510, t.n.v. KMTP Walcheren, onder vermelding van “lentetuintje” en als u lid bent uw lidmaatschapsnummer. U ontvangt een bevestiging van uw definitieve deelname.

Verdere informatie:
Wanneer: Zaterdag 24 februari 2018
Aanmelden tot: 18 februari 2018
Aanvang: 9.30 uur tot 12.30 uur
Waar: Intratuin, Galgeweg 5, Koudekerke
Kosten: Leden Groei & Bloei €19,50; niet-leden €24,50

Groei & Bloei Walcheren zal tijdens de workshop aanwezig zijn met informatiemateriaal over Groei & Bloei en de activiteiten van de afdeling. Voor meer informatie: Ineke IJzerman, 0118 - 613636 of stuur een mail naar ina.yz006@gmail.com.

Ineke IJzerman, groenworkshops.

Bloemendingetjes