Jubileumfair 15 september en oproep vrijwilligers

Oproep vrijwilligers

De Commissie Jubileumfair zoekt vrijwilligers voor allerlei hand- en spandiensten tijdens de Jubileumfair op zaterdag 15 september bij de Fam. Kodde op boerderij De Oranjepolder in Arnemuiden. Als je je aanmeldt bij Lieneke Hubrechsen via rodenburg51(at)gmail.com, krijg je nader bericht over de te organiseren activiteiten tijdens de Jubileumfair. LET OP het nieuwe Email-adres.

Jubileumfair 15/09/18

Groei & Bloei afdeling Walcheren viert in 2018 haar 70-jarig jubileum. Reden om uit te pakken met een feestelijke jubileumfair op zaterdag 15 september bij de fam. Kodde, Boerderij Oranjepolder, Veerseweg 2 in Arnemuiden. Wat valt er zoal te zien?

·         kwekers van vaste planten, struiken, bollen etc.
·         verkoop tuingerelateerd gereedschap
·         roofvogeldemonstratie
·         activiteitenplein, o.a. met kinderactiviteiten
·         kunstplein
·         eetplein
·         muziek
·         rondleidingen in en om de boerderij
·         mobiele fruitpers

De Commissie Jubileumfair is druk bezig met de voorbereidingen. Wij zouden het ook heel leuk vinden als Groei & Bloeileden, die graag iets van hun hobby willen tonen (wij denken dan aan bijv. kleinvee, sierkippen, of iets anders dat met tuinen etc. te maken heeft) zouden willen meedoen. Denkt u dat dit iets voor u is, neemt u dan even contact met ons op.

Verder zoeken wij vrijwilligers die op de dag van de Jubileumfair willen helpen met allerlei activiteiten en zoeken wij “bakkers” om, tegen vergoeding van de ingrediënten, taarten, cakes etc. te maken voor de verkoop op het zgn. eetplein.

Graag zouden wij zo spoedig mogelijk aanmeldingen ontvangen voor zowel deelname als voor vrijwilligers, zodat wij onze plannen verder kunnen ontwikkelen.

De Commissie Jubileumfair 2018
Contactpersoon: Lieneke Hubrechsen
tel: 0118-639929  / email: rodenburg51(at)gmail.com

Alles is weer fris en groen