Meer informatie over het jubileumjaar...

Voor meer informatie en krantenberichten over het 70-jarig jubileum van afdeling Walcheren Opens internal link in current windowklikt u hier.

Fair 15 september

INMIDDELS STAAN DE FOTO'S VAN DE GEZELLIGE FAIR OP DE SITE. ZIE HET FOTO ALBUM EN OP DIT MOMENT OOK OP DE Opens internal link in current windowHOME PAGE BOVENAAN.
(Foto's gemaakt door Herma Angel en Sophia (dochter Margreet Roelse, redactie)
HIERONDER EEN KLEINE IMPRESSIE.

Facebookpagina Fair

U kunt ook de facebookpagina te bekijken die Jaap van Liere voor de jubileumcommisie van Groei&Bloei Walcheren bijhoudt.
Via uw facebook account tikt u in:
groei &bloei jubileum fair 2018

Impressie jubileumfair: Boerderij Fam. Kodde en enkele geplande activiteiten

Bron foto's op deze pagina: eigen archief, Fam. Kodde, Marieke Kodde, Ruben van Maaren, Windbroke en Pixabay

Cadeautje voor leden

Leden krijgen als bezoeker van de Jubileumfair, op vertoning van hun ledenpas, een klein cadeautje.

Deelnemers Jubileumfair 15 september

U kunt het bestand openen om de deelnemers aan de jubileumfair te zien.

DEELNEMERS JUBILEUMFAIR G&B WALCHEREN 15 SEPTEMBER 2018

KWEKERS ETC.
Joyplant: vaste planten/gereedschap, Midavaine&Bravenboer: zaden, Kwekerij van de Waart: bomen/heesters, Kwekerij Sluishoek: vaste planten, De Vier Jaargetijden: vaste planten + decoratie, Kwekerij Jaap Duijs: bijzondere bloembollen, Jannie van de Woestijne: vaste planten, Zeeuwse Cactusver. Zeeculenta: cactussen, Zeelandplant:heesters, planten, rozen, Tuinderij Wagenaar: vaste planten, Eric Bookelaar: vaste planten.

KUNST / HOBBY
Sebastiaan Kas: houtbewerking, Jacqueline Geluk: keramiek, Frans en Betsie de Visser: keramiek/quilts, Mattie de Bruine: aquarellen, Agnes Bimmel: keramiek / beelden, Atelier Chaos Silvia Wennekes: foto's zeeuws knoopje, Mady Lengkeer: poëzie, Rineke de Groes: handbeschilderde zijden shawls, Hetty Bliek-Peters: wol spinnen, Heleen Mols: vlechtwerk, Jan en Corrie v.d. Plasse: houten streekproducten, Yvonne v.d. Pool: sieraden, hoeden, tassen, Lenie Pieper: kaarten, Trienke Wams: beeldhouwwerk+keramiek.

ETEN / DRINKEN
Catering G&B: vrijwilligers, Noor Post: 3x foodtruck, Van Eenennaam: Zuivelboerderij zuivel en ijs.

ACTIVITEITEN
Schapendrijven: Marieke Kodde, Werken met Belgische paarden: Stal Serooskerke, Antieke trekker:  dhr. De Looff, Stokbrood bakken: vrijwilligers G&B, Vetbollen maken: vrijwilligers G&B, Kinderen op antieke trekker: vrijwilligers G&B, Bloemschikken etc: vrijwilligers G&B, Roofvogeldemonstratie: Ruben van Maaren, Kinderen schminken: Patricia Verhagen, Ringsteken voor kinderen: Jasper v.d. Maas, Keltische muziek: Windbroke, Rondleiding boerderij: Jo Kodde.

VERKOOP
Mobiele Fruitpers, Brocante op tuingebied: Joke Cijsouw, Pompoenen: Fam. Poppe-Ovaa, Kaas: Walhout Kaas, Wijnmakerij, zwarte bessen: Boonman, Jams en chutneys: Jo en Leunis Minderhoud, Hobby kassen etc: Buytens/Stouten, Walnootolie: Cecile van Agtmaal, Tuinadvies: Bosman Tuinadvies.

DIVERSEN
Stichting Landschapsbeheer Zeeland: PR en determineren fruit, G&B Walcheren: PR vrijwilligers G&B, Imkervereniging Walcheren: bijen en honing, IVN: PR + Rondleiding, VELT: boeken ecologisch tuinieren, Mobiele Fruitpers.

OPROEP VRIJWILLIGERS voor de JUBILEUMFAIR

Op 15 september houden we onze jubileumfair. Wilt u meedoen als vrijwilliger? Wij zoeken nog medewerkers voor de volgende taken:

• 1x medewerker voor nalopen terrein (WC’s, prullenbakken etc.) voor de zaterdagmiddag
  • 3x medewerkers catering  voor de zaterdagmiddag
  • 1x medewerker PR kraam, voor verkoop muntjes op de zaterdagmiddag
  • 2x medewerkers in kraam Zeelandplant (1x voor de zaterdagochtend en 1x voor de zaterdagmiddag)
  • 4x medewerkers voor regelen verkeer voor de zaterdagochtend en zaterdagmiddag
  • 2x medewerkers kinderactiviteiten (1x zaterdagochtend en 1x zaterdagmiddag)
  • 3x medewerkers voor opruimen, klaarzetten en aankleden terrein op woensdag, donderdag en vrijdag voorafgaand aan de fair
  • 10x medewerkers die willen opruimen na de fair op zaterdag eind van de middag

Heeft u interesse in één van deze taken, geeft u zich dan zo spoedig mogelijk op bij Lieneke Hubrechsen via rodenburg51(at)gmail.com.

Locatie jubileumfair

Fam. Kodde, boerderij Oranjepolder
Veerseweg 2, 4341 RB Arnemuiden

Jubileumfair 15/09/18

Groei & Bloei afdeling Walcheren viert in 2018 haar 70-jarig jubileum. Reden om uit te pakken met een feestelijke jubileumfair op zaterdag 15 september bij de fam. Kodde, Boerderij Oranjepolder, Veerseweg 2 in Arnemuiden. Wat valt er zoal te zien?

·         kwekers van vaste planten, struiken, bollen etc.
·         verkoop tuingerelateerd gereedschap
·         roofvogeldemonstratie
·         activiteitenplein, o.a. met kinderactiviteiten
·         kunstplein
·         eetplein
·         muziek
·         rondleidingen in en om de boerderij
·         mobiele fruitpers

De Commissie Jubileumfair is druk bezig met de voorbereidingen. Wij zouden het ook heel leuk vinden als Groei & Bloeileden, die graag iets van hun hobby willen tonen (wij denken dan aan bijv. kleinvee, sierkippen, of iets anders dat met tuinen etc. te maken heeft) zouden willen meedoen. Denkt u dat dit iets voor u is, neemt u dan even contact met ons op.

Verder zoeken wij vrijwilligers die op de dag van de Jubileumfair willen helpen met allerlei activiteiten - zie oproep boven.

Graag zouden wij zo spoedig mogelijk aanmeldingen ontvangen voor zowel deelname als voor vrijwilligers, zodat wij onze plannen verder kunnen ontwikkelen.

De Commissie Jubileumfair 2018
Contactpersoon: Lieneke Hubrechsen