LEDEN BIJ LEDEN IN DE TUIN  22 SEPTEMBER 2018

Als u zich nog niet heeft aangemeld voor Leden bij Leden in de Tuin, doet u dat dan alsnog, want het is een uitgelezen kans om in een kleine groep (minimaal 6 en maximaal 10 G&B leden) door de tuineigenaren te worden rondgeleid in een prachtige tuin:

Willeke en Ruud Verschuur, Pioniersweg 2a, 4364 RE  Grijpskerke
DATUM: ZATERDAG 22 SEPTEMBER VAN 14.00 – 16.00 UUR

Een tuin van ruim 3.300 m2, die na de moeizame start van het droge voorjaar 2017, nu goed aan de groei gaat. De nieuwe veranderingen laten zien welke kant de tuin opgaat. Natuurlijke materialen en losse, uitbundige groei, geven deze tuin een nonchalante uitstraling. Een tuin waarin de natuur, met lichte sturing, zijn gang mag gaan. Passend in zijn omgeving, waardoor de tuin vele male groter lijkt dan hij is. Grassen en vaste planten spelen de hoofdrol, naast eenjarigen die de groentetuin omlijsten als een groot boeket.

Aanmelden bij:
Lieneke Hubrechsen via rodenburg51(at)gmail.com

TOT UITERLIJK 10 SEPTEMBER

Verslag Leden bij Leden in de tuin voorjaar 2018

Op 12 mei bezochten zes Groei & Bloei leden de tuin van Jo en Leunis Minderhoud in Aagtekerke.
Het was heerlijk lenteweer en de tuin lag er als een zonnetje bij. We kregen een rondleiding van Jo en Leunis en deden veel inspiratie op. Jo had iets lekkers gebakken voor bij de koffie, dus de middag kon niet meer stuk. Na de rondleiding nog even wat plantjes gescoord uit de kwekerij van Leunis en eigengemaakte jams en chutneys van Jo.

Op zaterdag 19 mei bezochten we de tuin van Hans v.d. Velde en Olga de Meurichy in Koudekerke. De weergoden waren ons die dag helaas niet zo goed gezind als een week ervoor, want het was koud. Toch hebben de zeven deelnemers genoten van de rondleiding van Hans en Olga. Een prachtige tuin, het bezichtigen meer dan waard ! Ook hier koffie met wat lekkers en om vier uur naar huis om weer warm te worden.

NAJAAR

Op 22 september doen  Willeke en Ruud Verschuur hun tuin open voor Leden bij Leden in de Tuin
De tuin is  zeer interessant om te bezoeken, vooral als we een exclusieve rondleiding krijgen van de eigenaren. Er zijn al een aantal aanmeldingen, maar er kunnen nog leden bij. Graag even opgeven via rodenburg51(at)gmail.com

Lieneke Hubrechsen

Verslag Leden bij Leden in de Tuin 2017

U kunt ook het verslag lezen van de 1e versie van Leden bij Leden in de Tuin 2017.
Opens internal link in current windowKlikt u hier.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915