Verslag Plantenruilbeurs oktober 2018

GROEI  EN BLOEI PLANTENRUILBEURS ZATERDAG 6 OKTOBER 2018

Een prachtige zonnige zaterdagmorgen.
De mooie plantjes, struikjes en zelfs appelboompjes gingen weer snel in andere handen over.

Lieneke Hubrechsen, Co├Ârdinator Leden bij Leden in de tuin, Plantenruilbeurs en Open Tuinen

Verslag Plantenruilbeurs 7 april 2018

Op zaterdag 7 april was er weer de traditionele voorjaars Plantenruilbeurs bij Kwekerij Overwater.

Ondanks het niet zo heel grote aanbod, wat waarschijnlijk lag aan de lage temperaturen en alle regen die er was gevallen, was het weer vanouds gezellig en wisselden de planten vlot van eigenaar.
Hoewel de Plantenruilbeurs ook toegankelijk is voor niet-leden, zien wij die helaas niet in grote getale komen kijken en/of plantjes scoren en dat is toch wel jammer.
Uiteraard was ook Dolf aanwezig met zijn onvolprezen handschoenen en allerhande PR materiaal en Dineke van de kwekerij zorgde weer voor koffie en thee.

Op zaterdag 6 oktober houden we najaars Plantenruilbeurs. U bent dan weer van harte welkom, ook als u zelf (een keer) niets te ruilen hebt.

Lieneke Hubrechsen, Co├Ârdinator Open Tuinen, Plantenruilbeurs en Tuinkringen, Groei & Bloei afd. Walcheren

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915