Groentips & Groeninfo

Tuinreis Zeeuws-Vlaanderen

Garden Tours organiseert voor onze afdeling van 16 tot en met 19-07-2018 (vier dagen) een bezoek aan tuinen van Oost- en Noord-Nederland. 

De tuinen van Piet Oudolf, de Jakobstuin en Lianne’s Siergrassen zijn van grote klasse, net als de Kleine Plantage. De eigenaren van de Cruydt-hoeck geven aan de tuinreis naar Nederland nog iets extra’s, door u alles over bloemenweiden te laten zien. En als we naar tuinen in het noorden van het land gaan kijken, dan mogen de Tuinen van Mien Ruys zeker niet ontbreken. Ook is er echter voldoende tijd om een kijkje te nemen bij de Vlinderhof, de eerste tuin van de hand van Piet Oudolf.

Wat een voltreffer, deze reis!  Met deze reis kunt u zien, dat we hier in Nederland voor geen enkel ander land onder hoeven te doen. En nu eens niet met onze bollentuinen, maar met late zomertuinen met veel vaste planten en siergrassen.

Bent u benieuwd naar de tuinen en naar deze reis, kom dan gezellig mee. Een deskundig en enthousiaste gids zal u door deze tuinen heen leiden zodat u antwoord op al uw (tuin)vragen krijgt.

Verdere informatie over deze unieke tuinenreis met filmpjes over de te bezoeken tuinen, vindt u terug in de Agenda van onze website.

Aanmelding kan nog maar de aanmeldingstermijn sluit op vrijdag 15 juni.

Verdere informatie en aanmelding: via e-mail jhendrix(at)zeelandnet.nl of 06-4243 5090

meer
13
Dec
Westlandse buitenplaatsen van weleer
06
Dec
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879