Afd. Roosendaal augustus 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS TUINBEZOEK AAN DE GEESTHOF IN ACHTMAAL

De Geesthof van Kees en Lida van Gaal is een prachtige verzamelaarstuin met zeldzame en niet-alledaagse bomen en struiken, die vooral bekend staat als “De Buddleja-tuin”. Hoewel wij hiervorig jaar al een keer zijn geweest, hebben wij nogmaals een tuinbezoek gepland aan deze tuin om vooral de bijzondere soorten buddleja’s in bloei te zien staan. De Geesthof heeft namelijk 40 verschillende soorten vlinderstruiken (denk dan niet aan de bekende davidii soorten, maar andere niet-alledaagse soorten). Naast het verzamelen, vermeerderen ze ook graag planten, die ze tegen een klein prijsje te koop aanbieden.
Locatie: Achtmaalseweg 139, 4885 AW Achtmaal (aan de weg van Achtmaal naar Zundert).
Datum: zaterdag 18 augustus 14.00 uur
Kosten:€ 2,00 voor leden, € 2,50 voor niet-leden, ter plaatse te betalen
Aanmelden: t/m dinsdag 14 augustus bij Mieke Schrauwen, mieke0@planet.nl of 0165-317156

Meer informatie via de nieuwsbrief:

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879