Groenworkshop Najaarsschikking 13/09/2019

Datum:  vrijdagavond 13 september 2019 om 18.30 uur
Locatie: Groenrijk, Mortiereboulevard Middelburg (tuincafé)
Inschrijven: t/m 8 september 2019
Aanvang: 18.30 uur tot 21.00 uur
Kosten: leden € 19,50 en niet leden € 24,50
Banknummer: NL18RABO0140679510 t.n.v. KMTP Walcheren
Meer informatie: Ineke IJzerman 011863636 of stuur een mail naar ina.yz006(at)gmail.com

Opens internal link in current windowKLIKT U HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER

Hoewel nog volop zomer komt toch de herfst met rasse schreden dichter bij. Hier en daar zie je alweer pompoenen te koop liggen, bloeien de hortensia’s volop en beginnen de bottels en bessen door de bladeren kleur krijgen. Wat een feestelijk gezicht is dat weer en geeft het gevoel daar iets mee te willen doen.

Enkele jaren geleden hebben we een herfstkrans gemaakt en dat was een succes. Er zijn prachtige kransen gemaakt en dat gaan we weer doen. We zorgen dat er weer voldoende hortensia’s, herfstasters, bottels, bessen en noten en andere materialen aanwezig zijn, zodat iedere deelnemer naar eigeninzicht een herfstkrans kan samenstellen.

De herfstworkshop wordt op vrijdag 13 september gehouden bij Groenrijk in Middelburg. De aanmelding voor deze workshop kan alleen gedaan worden via het Opens internal link in current windowinschrijfformulier op de website van Groei & Bloei Walcheren. Bij de opgave dient u aan te geven of u lid bent met uw lidnummer van Groei & Bloei, want leden krijgen korting. Uw deelname wordt definitief na ontvangst van uw betaling op NL18RABO0140679510, KMTP Walcheren, onder vermelding van herfstworkshop. U kunt zich opgeven tot 8 september 2019. Geef u op tijd op, want hierbij geldt wel, wie het eerst komt het eerst maalt, omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn. U ontvangt direct na uw inschrijving een bevestiging dat u op de lijst van deelnemers bent geplaatst.

Ineke IJzerman, Groenworkshops

Bloemendingetjes