Vrouwenkoor over Flora en Fauna 25/05/2019

Vrouwenkoor Quodlibet zingt een variatie aan klassieke liederen over
"Flora & Fauna" op zaterdag 25 mei 2019, 20 uur, in de Gasthuiskerk, Lange Delft 94, Middelburg.
Entree € 12, inclusief drankje en hapje na!

De achttien vrouwen van het Middelburgse Quodlibet bezingen de kostbare schoonheid van de seizoenen en van elke dag, met die bonte, wonderbaarlijke variatie aan bloemen en dieren. Lelies, rozen, sneeuwwit vogeltje, nachtegaal, zwaan, zwaluw, meeuwen, vissen .... daar gaan de liederen o.a. over. Soms vrolijk, soms treurig. Ze zijn van bekende componisten als Brahms en Gjeilo tot aan Catharina van Rennes en Hendrik Andriessen.
Aan het concert werken de solisten Hanneke de Vroe en Heleen van Hasselt mee; zij brengen o.a. het beroemde bloemenduet uit de opera Lakmé van Délibes. Fluitiste Maaike van der Heijdt en pianist/organist Jacco Lamfers verzorgen enkele solostukken en begeleiden het koor, dat onder leiding staat van Willie den Hollander.
Na afloop trakteren de vrouwen u graag op zelfgemaakte hapjes en een drankje, in de ontvangstruimte van de sfeervolle, gotische Gasthuiskerk.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang in de kerk, of via secretariaat(at)quodlibet.nl
Meer informatie op: www.quodlibet.nl en op facebook.

Natuurlijk zaaien: Aquilegia ‘Nora Barlow’
Bericht uit Singapore