G&B Voorjaars Ledenwerfactie

Ook al zijn er nog weinig activiteiten mogelijk, toch zijn er ook dit jaar nog steeds ledenwerfacties.
We kunnen nog steeds geen promotie en ledenwerving doen middels PR-stand bij onze adverteerders. Vandaar dat we op deze wijze de ledenwerfacties onder de aandacht te brengen.

Nieuwe leden die zich via een afdeling aanmelden hebben namelijk een voordeel: via de afdeling krijg je een cadeau EN korting.
Als je lid wordt via de landelijke- of locale website (www.groei.nl) moet je kiezen tussen het cadeau OF de korting.

Het geschenk bij de Voorjaarsactie 2021 is de Felco 14 snoeischaar, een mooie schaar die ook geschikt is voor mensen met een wat kleinere hand.

De Voorjaarsledenwerfactie is van 21 februari t/m 19 mei.

De actie is verdeeld in 3 periodes, namelijk van 21-2 t/m 17-3 (officieel lid vanaf 1 april),
van 18-3 t/m 21-4 (officieel lid vanaf 1 mei) en van 22-4 t/m 19-5 (lid vanaf 1 juni).

Nieuwe leden ontvangen de “Felco 14 Snoeischaar” en het voorgaande nummer van het G&B tijdschrift gratis.

Zij machtigen Groei & Bloei om voor het jaar 2021 het contributiebedrag (€43,95 of €38,95 of €32,95)  van hun rekening af te laten schrijven (normaal €59,- of €52,- of €44,-).

Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag u in 2020 geen lid zijn geweest.
Aanmeldingen via het speciaal aanmeldingsformulier bij de penningmeester Dolf de Nooijer(email: ganooijer(at)zeelandnet.nl).

De Voorjaarsactie 2021 bestaat dus uit:
Gratis het maart- of april- of meinummer van G&B (twv + €7,99).

Gratis welkomstgeschenk “Felco 14” Snoeischaar winkelwaarde € 52,00.
Korting (€15,- of €13,- of €11,-) op lidmaatschap 2021 t/m dec.

Totaal €23,- of €21,- of €19,- voordeel en daar bovenop de gratis Felco 14 Snoeischaar.

Lidmaatschapsvoordelen van G&B afd. Walcheren in 2021 zijn:

1. Gratis deelname aan lezingen, niet leden €5,-.
  2. Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan alle overige activiteiten.
  3. 10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE  en VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG uitgezonderd aanbiedingen.
  4. 10 % korting op gehele assortiment bij ZEELANDPLANT in GRIJPSKERKE (planten, DCM-meststoffen, e.d.)uitgezonderd perkgoed, graszoden, aanbiedingen, cadeaubonnen, bezorgkosten.
  5. €2,50 korting op ijzeren vogels en hardstenen beelden bij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE.
  6. Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.