Ledenwerfactie 2020

Voor informatie over lid worden van Groei&Bloei en de afdeling Walcheren kunt u contact opnemen met Dolf de Nooijer, telnr. 0118-634494 of email; ganooijer(at)zeelandnet.nl

Klikt u hier voor het aanmeldformulier in Word.

• Lid worden via de afdeling is extra aantrekkelijk en voordelig voor het nieuwe lid zelf, maar ook voor de afdeling.
  • Lid worden via de afdeling is korting op lidmaatschap en een gratis welkomstcadeau.
  • Lid worden via de website Groei&Bloei is kiezen tussen korting of gratis cadeau en dus niet en/en net als via de afdeling.
  • Ledenwerfactie op dit moment is de voorjaarsledenwerfactie.
  • Gratis het recente G&B tijdschrift 2020.
  • Korting op de contributie maart t/m december 2020 (is afhankelijk van periode variërend van €15,05, €13,05 en €11,05).
  • Plus een gratis welkomstcadeau, Tuingereedschapset van Cellfast twv €49,95.
  • Na aanmelding kunt u gelijk profiteren van de voordelen van het lidmaatschap.

G&B ledenwerfactie zomer 2020

G&B Zomer Ledenwerfactie

De ledenwerfactie is van 21 mei t/m 16 september.
De actie is verdeeld in 3 periodes, namelijk

• van 21-5 t/m 24-6 (officieel lid vanaf juli/aug.nr.),
  • van 25-6 t/m 19-8 (officieel lid vanaf sept.nr.) en
  • van 20-8 t/m 16-9 (lid vanaf oktober).

Nieuwe leden ontvangen de “tuingereedschapset” en het voorgaande nummer van het G&B tijdschrift gratis.
Zij machtigen Groei & Bloei om voor het jaar 2020 het contributiebedrag (€24,95 of €15,95 of €10,95) van hun rekening af te laten schrijven (normaal     €34,- of €27,- of €20,-).

Om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken, mag u in 2019 geen lid zijn geweest.
Aanmeldingen via het speciaal aanmeldingsformulier bij de penningmeester
Dolf de Nooijer(email: ganooijer(at)zeelandnet.nl).

De Zomeractie 2020 bestaat dus uit:

• Gratis het juni- of juli/aug.- of sept.-nr. van Groei & Bloei (twv + €7,95).
  • Gratis welkomstgeschenk “Cellfast Tuingereedschapset t.w.v. € 49,95.
  • Korting (€9,05, €11,05 of €9,05) op het lidmaatschap 2020 t/m dec.

Totaal €17,00, €19,00 of €17,00 voordeel en daar bovenop de gratis Tuingereedschapset.

Voordelen lidmaatschap afd. Walcheren

Lidmaatschapsvoordelen van G&B afd. Walcheren in 2020 zijn:

1. Gratis deelname aan lezingen en plantenruilbeurs.
  2. Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan alle overige activiteiten.
  3. 10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE  en
    VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG,
    uitgezonderd aanbiedingen.
  4. 10 % korting op gehele assortiment bij ZEELANDPLANT in GRIJPSKERKE  (planten, DCM-meststoffen, e.d.) uitgezonderd perkgoed, graszoden, aanbiedingen, cadeaubonnen, bezorgkosten.
  5. €2,50 korting op ijzeren vogels en hardstenen beelden bij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE.
  6. 10 % korting op Tuinadvies en Tuincoaching bij GREENWAVE  Tuindesign & Advies Middelburg.
  7. Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.

Korting voor bestaande leden

De7-delige tuingereedschapset” EXTRA VOORDELIG BESTELLEN via afdeling WALCHEREN.

Als leden via de afdeling bestellen, is er een mooi aanbod. Want via de afdeling mogen de Tuingereedschapsets tegen ongeveer de inkoopprjs weg, namelijk voor slechts € 35,00! Dat is een korting van € 14,95.
Deze actie is geldig tot 16 september.

Bestellingen en opgaves dien je te doen bij de penningmeester:
Dolf de Nooijer, Lodo van Hamelstraat 10, 4333 CP Middelburg, telnr. 0118-634494 of
emailadres: ganooijer(at)zeelandnet.nl.

Er is ook een showmodel aanwezig om te bekijken bij de penningmeester.
Bij de opgave je naam, adres, tel.nr. en emailadres vermelden.

De afdeling doet de bestelling bij de leverancier nadat er een aantal bestelling zijn en anders na 16 september.
Na opgave dient u het verschuldigde bedrag €35,00 over te maken op IBANnummer NL18 RABO 0140 6795 10 t.n.v. K.M.T.P. Walcheren
onder vermelding van uw lidnummer en tuingereedschapset actie.
De bestellingen dienen z.s.m. na levering opgehaald te worden bij de penningmeester:
Dolf de Nooijer, Lodo van Hamelstraat 10, 4333 CP Middelburg (je wordt hierover nader geïnformeerd).