Ledenwerfactie 2020

Voor informatie over lid worden van Groei&Bloei en de afdeling Walcheren kunt u contact opnemen met Dolf de Nooijer, telnr. 0118-634494 of email; ganooijer(at)zeelandnet.nl

Klikt u hier voor het aanmeldformulier in Word.

• Lid worden via de afdeling is extra aantrekkelijk en voordelig voor het nieuwe lid zelf, maar ook voor de afdeling.
  • Lid worden via de afdeling is korting op lidmaatschap en een gratis welkomstcadeau.
  • Lid worden via de website Groei&Bloei is kiezen tussen korting of gratis cadeau en dus niet en/en net als via de afdeling.
  • Ledenwerfactie op dit moment is de voorjaarsledenwerfactie.
  • Gratis het recente G&B tijdschrift 2020.
  • Korting op de contributie maart t/m december 2020 (is afhankelijk van periode variërend van €15,05, €13,05 en €11,05).
  • Plus een gratis welkomstcadeau, Tuingereedschapset van Cellfast twv €49,95.
  • Na aanmelding kunt u gelijk profiteren van de voordelen van het lidmaatschap.

G&B ledenwerfactie voorjaar 2020

De voorjaars ledenwerfactie is als volgt:

Lid worden via de afdeling is extra aantrekkelijk en voordelig voor het nieuwe lid en de afdeling.
Lid worden via de afdeling is voor het nieuwe lid:
Gratis welkomstcadeau, gratis tijdschrift en korting op lidmaatschapprijs.

Afdeling krijgt 2 extra vouchers met een waarde van €7,- die besteed kunnen worden bij webshop van G&B.
Als je lid wordt via website, tijdschrift of hoofdkantoor kan het nieuwe lid een keuze maken tussen korting lidmaatschapprijs of gratis cadeau.

De voorjaarsactie loopt van 20 februari t/m 20 mei en is verdeeld in 3-periodes.

• Namelijk van 20febr. t/m 19 maart.
      Gratis G&B tijdschrift maartnummer cadeau twv € 7,95
      Gratis Cellfast 7-delige tuingereedschapset cadeau twv € 49,95
      Vanaf aprilnummer t/m december lid voor € 39,95 ipv normaal € 55,00 (= korting van € 15,05)
    • Namelijk van 20 maart t/m 22 april.
      Gratis G&B tijdschrift aprilnummer cadeau twv € 7,95
      Gratis Cellfast 7-delige tuingereedschapset cadeau twv € 49,95
      Vanaf meinummer t/m december lid voor € 34,95 ipv normaal € 48,00 (= korting van € 13,05)
    • Namelijk van 23 april t/m 20 mei.
      Gratis G&B tijdschrift meinummer cadeau twv € 7,95
      Gratis Cellfast 7-delige tuingereedschapset cadeau twv € 49,95
      Vanaf juninummer t/m december lid voor € 29,95 ipv normaal € 41,00 (= korting van € 11,05)
  • Tevens is tijdens de voorjaarsactie 20-2 t/m 20-5 het welkomstcadeau voor bestaande leden te bestellen bij de afdeling voor
    een bedrag van €35,00 ipv € 49,95.

Voordelen lidmaatschap afd. Walcheren

Lidmaatschapsvoordelen van G&B afd. Walcheren in 2020 zijn:

1. Gratis deelname aan lezingen, niet-leden betalen €5,-.
  2. Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan alle overige activiteiten.
  3. 10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE  en
    VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG,
    uitgezonderd aanbiedingen.
  4. 10 % korting op gehele assortiment bij ZEELANDPLANT in GRIJPSKERKE  (planten, DCM-meststoffen, e.d.) uitgezonderd perkgoed, graszoden, aanbiedingen, cadeaubonnen, bezorgkosten.
  5. €2,50 korting op ijzeren vogels en hardstenen beelden bij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE.
  6. 10 % korting op Tuinadvies en Tuincoaching bij GREENWAVE  Tuindesign & Advies Middelburg.
  7. Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.

Korting voor bestaande leden

U kunt óók profiteren en tegen korting het welkomstcadeau voor nieuwe leden aanschaffen.