Ledenwerfactie 2020

Voor informatie over lid worden van Groei&Bloei en de afdeling Walcheren kunt u contact opnemen met Dolf de Nooijer, telnr. 0118-634494 of email; ganooijer(at)zeelandnet.nl

Klikt u hier voor het aanmeldformulier in Word.

Lid worden via de afdeling is extra aantrekkelijk en voordelig voor het nieuwe lid zelf, maar ook voor de afdeling.
Ledenwerfactie op dit moment is de instapactie van januari t/m 2e helft februari.

• Gratis het combinummer jan./febr. 2020.
  • Korting op de contributie maart t/m december 2020 van + € 18,00.
  • En een gratis welkomstcadeau.
  • Nu voor € 43,95 i.p.v. normaal € 62,00 (jaarabonnement is € 69,95).
  • En na aanmelding kunt u gelijk profiteren van de voordelen van het lidmaatschap.

G&B ledenwerfactie 2020

G&B instap ledenwerfactie is van 1 januari t/m 20 februari 2020

De ledenwerfactie houdt in:

• Nieuwe leden ontvangen de mussenvilla (tww € 27,50) en het jan./febr. combinummer van G&B tijdschrift 2020  (twv € 7,95) gratis.
  • Zij machtigen Groei & Bloei om voor het  jaar 2020 slechts € 43,95 van hun  rekening af te laten schrijven (norm. € 62,00).
  • Betaling lidmaatschapgeld is per automatische incasso.
  • Dit aanbod geldt niet voor leden die in 2019 lid  waren en hebben opgezegd.

Nieuwe leden dienen zich middels het speciaal aanmeldingsformulier aan te melden bij de penningmeester Dolf de Nooijer, ganooijer(at)zeelandnet.nl
Met de mussenvilla help je de vogels en haal je ze dicht bij huis.

Voordelen lidmaatschap afd. Walcheren

Lidmaatschapsvoordelen van G&B afd. Walcheren in 2020 zijn:

1. Gratis deelname aan lezingen, niet-leden betalen €5,-.
  2. Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan alle overige activiteiten.
  3. 10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE  en
    VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG,
    uitgezonderd aanbiedingen.
  4. 10 % korting op gehele assortiment bij ZEELANDPLANT in GRIJPSKERKE  (planten, DCM-meststoffen, e.d.) uitgezonderd perkgoed, graszoden, aanbiedingen, cadeaubonnen, bezorgkosten.
  5. €2,50 korting op ijzeren vogels en hardstenen beelden bij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE.
  6. 10 % korting op Tuinadvies en Tuincoaching bij GREENWAVE  Tuindesign & Advies Middelburg.
  7. Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.