Kerst Ledenwerfactie 2020

Voor informatie over lid worden van Groei&Bloei en de afdeling Walcheren kunt u contact opnemen met Dolf de Nooijer, telnr. 0118-634494 of email; ganooijer(at)zeelandnet.nl

Klik hier voor de bijlagen.

Aanmeldformulier in Word

Informatie over de actie

Kerstactie leden

G&B ledenwerfactie kerst 2020

G&B KERST ledenwerfactie is van 22 november t/m 24 december 2020
De Kerstactie houdt in:

• Nieuwe leden ontvangen de mussenvilla (tww € 32,50) en het decembernummer van G&B tijdschrift 2020 (twv € 7,99) gratis.
  • Zij machtigen Groei & Bloei om voor het jaar 2021 slechts € 54,95 van hun rekening af te laten schrijven (normaal € 69,95).
  • Betaling lidmaatschapgeld is per automatische incasso.
  • Dit aanbod geldt niet voor leden die in 2019 of 2020 lid waren en hebben opgezegd.

Nieuwe leden dienen zich middels het speciaal aanmeldingsformulier aan te melden bij de penningmeester Dolf de Nooijer, ganooijer@zeelandnet.nl
Met de mussenvilla help je de vogels en haal je ze dicht bij huis. Voor nieuwe leden, die via de afdeling met een ledenwerfactie lid worden, geldt dat ze direct voor de ledenprijs aan activiteiten kunnen deelnemen.
De afd. Walcheren lidmaatschapsvoordelen 2020 waren:

• Gratis deelname aan lezingen, niet leden € 5,00.
  • Onder kostprijs (tgv verenigingsbijdrage) deelname aan alle overige activiteiten.
  • 10 % korting op aankoop tuinplanten bij TUINDERIJ WAGENAAR in VEERE en VERSTRATEN WALHOUT in MIDDELBURG uitgezonderd aanbiedingen.
  • 10 % korting op gehele assortiment bij Zeelandplant in Grijpskerke (planten, DCM-meststoffen, e.d.), uitgezonderd perkgoed, graszoden, bezorgkosten, cadeaubonnen en aanbiedingen.
  • €2,50 korting op ijzeren vogels en hardstenen beelden bij DE HOUTENHANDSCHE HOF in KOUDEKERKE.
  • 10% korting op TUINADVIES en TUINCOACHING bij GREENWAVE TUINDESIGN & ADVIES in MIDDELBURG.
  • Tevens ontvang je een landelijke kortingsgids met diverse voordelen en kortingen.

Aanbod leden: Mussenvilla met korting

MUSSENVILLA HEEL VOORDELIG TE BESTELLEN - LEDEN AANBOD € 17,00 (winkelwaarde € 32,50)

Het welkomstcadeau van de Kerstledenwerfactie die geldt van 22 november t/m 24 december is nu een leuke MUSSENVILLA.
Leden van de vereniging kunnen deze leuke mussenvilla nu via de afdeling bestellen voor € 17,00 (winkelwaarde € 32,50). Deze actie is voor bestaande leden loopt tot 24 december.
De bestellingen dienen opgegeven te worden bij de penningmeester: Dolf de Nooijer, Lodo van Hamelstraat 10, 4333 CP Middelburg, telnr. 0118-634494 of emailadres: ganooijer@zeelandnet.nl
Bij de opgave dient u uw lidnummer, naam en volledige adres incl. emailadres en telefoonnummer te vermelden.
Na 24 december wordt de bestelling geplaatst.
Na inschrijving dient u het verschuldigde bedrag €17,00 z.s.m. te voldoen uiterlijk vóór 24 december over te maken op IBANnummer NL18 RABO 0140 6795 10 t.n.v. K.M.T.P. Walcheren onder vermelding van uw “Lidnummer” + “mussenhotel”
De bestellingen dienen zelf z.s.m. na levering opgehaald te worden bij de penningmeester: Dolf de Nooijer, Lodo van Hamelstraat 10, 4333 CP Middelburg en u wordt hierover nader geïnformeerd.