Fotoverslag plantenruilbeurs 5 oktober 2019

Op  zaterdag 5 oktober hield Groei & Bloei afdeling Walcheren weer de traditionele Plantenruilbeurs; toegankelijk voor leden en niet-leden
In het voorjaar waren we te gast bij Kwekerij Kesteloo en dit najaar mochten we weer op deze mooie locatie onze plantjes ruilen.

TIP: Klik op de eerste foto (vergroting) en blader verder door in de rechteronderhoek te klikken.

Plantenruilbeurs 13 april 2019

Op zaterdag 13 april was er weer de traditionele voorjaars Plantenruilbeurs. We waren voor de eerste keer te gast bij Tuindersbedrijf Kesteloo in Koudekerke, en dat beviel gelijk heel erg goed. Het aanbod aan planten was goed, we mochten ivm de koude wind lekker binnen in de kas staan, de sfeer was goed en de planten waren in een mum van tijd “uitverkocht”. Ook Dolf was weer aanwezig met de onvolprezen handschoenen en allerhande PR materiaal.
In het najaar, op zaterdag 5 oktober, mogen we de Plantenruilbeurs weer bij Kesteloo houden en dan hopen we ook op wat meer niet-leden die komen kijken en/of plantjes scoren en misschien wel lid willen worden van Groei & Bloei. U bent in het najaar weer van harte welkom, ook als u zelf (een keer) niets te ruilen hebt.

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Open Tuinen, Plantenruilbeurs en Leden bij Leden in de Tuin