Walcheren
bekijk online
G&B Nieuwsflits 16 mei 2024

OPROEPEN

Oproep bemensing PR kraam 25 mei

Deze oproep is vooral bedoeld om enkele mensen vragen om een dagdeel op 25 mei in de Groei & Bloei kraam te staan samen met Sietske van Liere. 's Morgens van 9.30-13.00 uur; 's middags van 13.00-16.00 uur. Korter is ook mogelijk. 

Op zaterdag 25 mei houdt Tuincentrum Verstraten Walhout (één van onze sponsoren) een Dolle zaterdag. Onze Gr&Bl afdeling Walcheren staat er ook met een kraam. Het doel is om  meer bekendheid aan onze vereniging te  geven en we hopen natuurlijk ook  wat leden  te werven. We zoeken nog leden die een paar uur in de morgen of middag de kraam willen bemensen (klik hier voor meer informatie). Lijkt je het leuk om samen met iemand anders daar te staan of heb je nog vragen, geef je dan op bij Sietske van Liere, sjvanliere@zeelandnet.nl
We zijn van plan om weer wat vaker aanwezig te zijn bij evenementen van tuincentra op Walcheren. Vind je het leuk om 1 a 2 keer in het jaar in een kraam te staan. Meld je dan ook aan bij Sietske. Voor meer informatie klikt u hier.

Busreis Plantenfestijn Appeltern 8 juni; aanmelden voor 1 juni

Hoe meer mensen meegaan, hoe goedkoper!
Heeft u zich nog niet opgegeven voor de dagreis naar het Plantenfestijn Appeltern op zaterdag 8 juni? Het belooft een spektakel te worden met als extra veel bijzondere kwekers uit heel het land. U kunt zich opgeven tot uiterlijk 1 juni. Voor alle deelnemers worden nu ook de tickets geregeld ter voorkoming van opstoppingen bij de kassa. Rond 1 juni volgt informaties over de kosten (afh. van aantal deelnemers) van bus inc. entree. Uitgebreidere informatie (en om u aan te melden) in het artikel op de website; klik hier. 
Lien Osté en Sietske van Liere, reiscommissie

Ter informatie: Open Tuinen Dagen 14 t/m 16 juni

Het 3e weekend van juni. Er doen 14 tuinen mee. U leest steeds meer op onze website (klik hier). Binnen een week hopen we de informatie zo volledig mogelijk op de website te hebben staan.