Walcheren
bekijk online
G&B Nieuwsflits 4 december 2023

INSCHRIJVEN VERLENGD. AANMELDEN WEER MOGELIJK!

Aanmelden is weer mogelijk voor de kerstworkshop bij bloemenatelier Ilse van Es! Aarzel niet en doe mee aan deze creatieve en inspirerende workshop! Groei & Bloei Walcheren is heel blij met deze samenwerking, want Ilse is niet zomaar een groenstyliste, zij  heeft onder andere ervaring opgedaan in Amsterdam bij The Wunderkammer en bij Menno Kroon. Zij is daarna uitgenodigd om naar Baltimore Amerika te komen om mee te werken met Thanksgiving en de kerstaankleding te verzorgen bij The Dutch Floral Garden! Neem eens een kijkje op haar website: ilsevanesbloemenatelier.nl. 
In deze nieuwsflits foto's van eerdere zeer geslaagde kerstworkshops in haar sfeervolle atelier te Vrouwenpolder. 

Groenworkshop kerstkrans of kerstfestoen zaterdag 16 december

Tijdens de workshops van Ilse van Es word je uitgedaagd om je eigen creativiteit te leren kennen en te gebruiken. Zaterdag 16 december gaan we een leuke traditionele Scandinavische kerstkrans of kerstfestoen maken met veel soorten geurend kerstgroen , dennenappels , gedroogde vruchten zoals sinaasappel , kaneel en nog veel meer! En dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij in het sfeervolle atelier van Ilse. Opgeven kan tot 12 december met het aanmeldformulier op de website. Let vooral op het keuzemenu, want er zijn kortingen bij meebrengen van eigen materiaal. 
Datum:      Zaterdag 16 december
Tijd:          13.30 - 15.30 uur
Prijs:          Kerstkrans: Leden: € 45,95 en Niet-leden € 49,95.
Kerstfestoen: Leden: € 41,00 en Niet-leden € 45,00.
Kortingen:  Meebrengen eigen groen: € 5,00 korting
                  Meebrengen strokrans:     € 5,00 korting (doorsnee 30 cm)
Extra:         Voor extra kerstsfeer een lichtkrans verwerken in de krans of de festoen kost € 8,00 extra.
Plaats:        Atelier Ilse van Es, Rijkebuurtweg 5, 4354 SE  Vrouwenpolder  

Margreet Roelse, commissie groenworkshops

Website en informatie

Klik altijd op de Home page voor recente informatie (wordt geregeld bijgewerkt). Bezoek onze Facebookpagina (of instagram) om foto's te bekijken en te plaatsen. Bij vragen over de nieuwsbrief of website even een berichtje naar: jacobs@zeelandnet.nl. Heeft u vragen over inhoudelijke zaken dan kunt u mailen naar: chrvdbosch@zeelandnet.nl of naar info@walcheren.groei.nl. Foto's en informatie voor de website kunt u sturen naar de redactie: Margreet Roelse: margreetroelse@gmail.com of Herma Angel: jacobs@zeelandnet.nl.