Welkom bij Groei & Bloei

Plantenruilbeurzen 2022

PLANTENRUILBEURS 8 OKTOBER 2022

VAN HARTE WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE AFDELING WALCHEREN VAN GROEI&BLOEI!

U kunt hier kennis maken met de activiteiten van de afdeling,
die door bestuur en de verschillende activiteitencommissies voor u zijn samengesteld.

Klikt u op uitgelicht, onderstreepte tekst of oranje balkjes (onderaan) voor meer informatie over de onderwerpen.

Lid worden via de afdeling voordeliger

Lid worden via de afdeling is ALTIJD voordeliger.
Nieuwe leden ontvangen *een welkomscadeau EN *korting op abonnementsprijs EN *gratis laatste G&B tijdschrift EN *welkomsttas met inhoud van de afdeling. Lees hier meer.

Groenvragen - gratis voor leden

Ben je lid van Groei & Bloei, dan kun je je groenvragen stellen aan de Groenadviesdienst. Wiert Nieuman, oud-hortulanus van de Botanische Tuinen in Utrecht en auteur van vele tuinboeken, helpt je graag! De spelregels: Vul het formulier in en beperk je tot één onderwerp per mail. Klik hier.

Kortingsgids

Checkt u nog even de kortingsgids als u naar evenmenten, kwekers, parken en tuinen gaat?

Tuinlog

Harry Hakvoort

ZEVENZONENBOOM

Blauwe knipogen…