Walcheren

Welkom bij Groei & Bloei
Walcheren

Uitgelicht

Fietstocht 24 mei 2024

aanmelden tot 10 mei

Meer

VAN HARTE WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE AFDELING WALCHEREN VAN GROEI&BLOEI! 

U kunt hier kennis maken met de activiteiten van de afdeling, 
die door bestuur en de verschillende activiteitencommissies voor u zijn samengesteld.
Klikt u op uitgelicht, onderstreepte tekst of oranje balkjes (onderaan) voor meer informatie over de onderwerpen.
Klikt u hier voor de activiteitenkalender 2024.

Oproep commissieleden

Oproep PR stand bemensing
Op zaterdag 25 mei houdt Tuincentrum Verstraten Walhout (één van onze sponsoren) een Dolle zaterdag. Onze Gr&Bl afdeling Walcheren staat er ook met een kraam. Het doel is om  meer bekendheid aan onze vereniging te  geven en we hopen natuurlijk ook  wat leden  te werven. We zoeken nog leden die een paar uur in de morgen of middag de kraam willen bemensen (klik hier voor meer informatie). Lijkt je het leuk om samen met iemand anders daar te staan of heb je nog vragen, geef je dan op bij Sietske van Liere, sjvanliere(at)zeelandnet.nl. We zijn van plan om weer wat vaker aanwezig te zijn bij evenementen van tuincentra op Walcheren. Vind je het leuk om 1 a 2 keer in het jaar in een kraam te staan. Meld je dan ook aan bij Sietske. Voor meer informatie klikt u hier.

Oproep commissielid "tuin workshops"
Als afdeling organiseren we al veel activiteiten. We missen in het programma echter nog een aantal praktische workshops op het gebied van tuinieren. Je kunt hierbij denken aan een workshop over bv snoeien, stekken, ontwerpen etc. etc. Je hoeft de workshop niet zelf te geven maar je moet wel op zoek  gaan naar iemand die de workshop kan geven, daar afspraken mee maken, een begroting maken en de workshop inplannen. Als afdeling kunnen we je daar uiteraard mee helpen. Twee keer per jaar hebben we een commissievergadering waarbij je met andere commissieleden ideeën voor een workshop kunt opdoen. Er zijn contacten met VELT, IVN en SLZ waar je eventueel samen een workshop mee kunt organiseren. Kortom je hoeft het niet alleen te doen. Voor informatie kun je bellen of mailen met Wendela van Dijken (secretariaat@walcheren.groei.nl) of met Christien van den Bosch (06-23360452, chrvdbosch@zeelandnet.nl).

 

Oproep blogschrijver

Misschien heeft u belangstelling om regelmatig een bericht te maken voor de nieuwsbrief en website. Liefst in het kader van het tienpuntenplan.

Ledenwerfactie 2024

De nieuwe ledenwerfactie loopt van t/m 18 mei 2024. Klikt u hier voor meer informatie..  
 

Het Groentje met het JAARPROGRAMMA 2024 is uit. Klik hier voor het jubileum Groentje als pdf-bestand.

Groenvragen - gratis voor leden

Ben je lid van Groei & Bloei, dan kun je je groenvragen stellen aan de Groenadviesdienst. Wiert Nieuman, oud-hortulanus van de Botanische Tuinen in Utrecht en auteur van vele tuinboeken, helpt je graag! De spelregels: Vul het formulier in en beperk je tot één onderwerp per mail. Klik hier.

Terugblikken op activiteiten afdeling Walcheren 2023

Voor terugblikken klikt u op Terugblikken 2023; daaronder staan (in het oranje gebied) de terugblikken op de activiteiten tot nu toe.

Tuinlog

22 Apr

Paul

Klagen over het weer…

22 Mar

Paul

De roze sneeuw…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden