Deze lezing is door omstandigheden verplaatst van 14 naar 20 november. Mensen die zich hadden aangemeld zijn inmiddels op de hoogte gesteld. U kunt zich nog opgeven.
In restaurants wordt steeds meer gebruik gemaakt van eetbare bloemen. Niet alleen ter decoratie, maar ook om te eten. Wil je daar graag meer van weten kom dan op 20 november naar De Zandput!
Deze lezing staat geheel in het teken van de eetbare bloemen. Welke soort bloemen zijn geschikt om te eten, hoe kweek je ze en aan welke eisen moeten de bloemen voldoen. Niet moeilijk om te gebruiken, want een toastje met wat salade en een Borage bloemetje (komkommerkruid) is zo gemaakt en ziet er aangekleed uit. Om alvast voor te proeven is er een kleine proeverij met eetbare bloemen.
Datum: woensdagmiddag 20 november
Tijd: 14:00- 16:00 uur
Locatie: De Zandput, Zandput 5, Serooskerke
Kosten: Leden betalen alleen € 2,50 voor de proeverij, niet leden betalen € 5,00 + €2,50. Contant of via QR code bij binnenkomst.
Maximum: Het maximum aantal deelnemers voor deze lezing is 40 personen. Opgeven met het aanmeldformulier. Betaling aan de zaal.
De lezing wordt verzorgd door Margreet en Frans Beijerling van de afdeling Bergen op Zoom.
Klik hier voor het aanmeldformulier (u ontvangt binnen 1 week een bevestiging van uw aanmelding).
Martine van der Meule, lezingen