Walcheren
bekijk online
G&B Nieuwsflits ajourkrans 20/04 en actualiteiten

Groenworkshop ajourkrans 20 april. Inschrijven verlengd.

Mogelijk is deze leuke workshop aan uw aandacht ontsnapt. Helaas hebben we op dit moment nog niet genoeg aanmeldingen ontvangen. Na overleg met Intratuin hebben we de inschrijftermijn kunnen verlengen tot en met maandag 8 april. Daarna moeten we echt onze bestelling doorgeven aan Intratuin anders zal het bestelde niet op tijd geleverd kunnen worden.
In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van een ajourkrans. Hier hebben we een oasiskrans voor nodig en veel bloemen. In de voorbeelden zijn o.a. rozen, ranonkels, statices, anjers en chrysanten verwerkt. Fred Minnaar tekent voor het ontwerp en de begeleiding. De workshop zal plaatsvinden bij Intratuin in de ruimte naast de koffiecorner van Intratuin. Koffie/thee en iets lekkers zijn inbegrepen.
De kosten zullen tussen de € 30,00 en € 35,00 bedragen voor de leden. Een exacte prijs kunnen we nog niet geven, dat hangt namelijk af van het aantal deelnemers en de inkoop bij Intratuin. Vandaar dat wij ruim van te voren het aantal deelnemers willen weten. 
Let op: inschrijven verlengd tot en met maandag 8 april met het aanmeldformulier op deze website. Klikt u daarvoor hier: 

Datum:    20 april 2024
Tijd:         10 - 12 uur
Prijs:        tussen € 30,00 en € 35,00, afhankelijk van de aanmeldingen en de inkoop
Plaats:     Intratuin Koudekerke, Vlissingsestraat 40a, 4371RE  Koudekerke

 

Gratis lezing: De bodem als basis voor een gezonde tuin 9/04

Lezing op 9 april door Rien Klippel van Velt; aanvang: 19.30 uur in De Zandput te Serooskerke. Kosten: gratis. dit is een lezing ism VELT. Lees meer in het artikel op de website leest u meer; klik hier

Plantenruilbeurs 13/04

Op 13 april onze voorjaarsplantenruilbeurs bij tuindersbedrijf Kesteloo in Koudekerke. Gratis voor zowel leden als niet-leden. Meer in het artikel op onze website; klik hier.

Fietstocht 24/05

Op 24 mei is de jaarlijkse fietstocht. Dit jaar op Walcheren. U leest meer in het artikel op de website; klikt u hier. Aanmelden na het Paasweekend en tot 10 mei.
Graag tot ziens bij de fietstocht, Lien Osté en Judith Weijland van de reiscommissie

Aanmelden voor het Plantenfestijn Appeltern (busreis)op 8 juni: via het artikel op de website; klik hier.

Website en informatie

Klik altijd op de Home page voor recente informatie (wordt geregeld bijgewerkt). Bezoek onze Facebookpagina (of instagram) om foto's te bekijken en te plaatsen. Bij vragen over de nieuwsbrief of website even een berichtje naar: jacobs@zeelandnet.nl. Heeft u vragen over inhoudelijke zaken dan kunt u mailen naar: chrvdbosch@zeelandnet.nl of naar info@walcheren.groei.nl. Foto's en informatie voor de website kunt u sturen naar de redactie: Margreet Roelse: margreetroelse@gmail.com of Herma Angel: jacobs@zeelandnet.nl.