Plantenruilbeurzen/Open Tuinen 2023

AANMELDEN VOOR OPEN TUINEN 2023

U kunt zich weer aanmelden voor deelname aan de Open Tuinen dagen van uw afdeling Groei en Bloei Walcheren.  Zoals gebruikelijk, wordt deze  weer worden gehouden in het 3e weekend van juni. Dit is tevens het laatste weekend  van de Nationale Tuinweek 2023. Het gaat om vrijdag 16, zaterdag 17 en/of zondag 18 juni. Openstelling van uw tuin van 10.00-17.00 uur (geen avond openstelling). Het kan zijn dat u maar 1 dag open wilt zijn. In dat geval graag op zaterdag.

Omdat Groei & Bloei afd. Walcheren dit jaar 75 jaar bestaat, willen wij aan het Open Tuinen weekend een feestelijk tintje geven. Wij denken hierbij aan het exposeren van kunst (liefst tuin-gerelateerd), keramiek of andere kunstuitingen. Ook het ten gehore (laten) brengen van muziek, zang o.i.d. zou erg leuk zijn. Misschien dat in de grotere tuinen een koor kan optreden. Maar misschien leven er nog veel meer ideeën bij de tuineigenaren. Graag zouden wij de mogelijkheden van jullie horen.

Het thema voor 2023 is: Groei & Bloei Walcheren, al 75 jaar jong !
Uw tuin hoeft echt niet persé groot te zijn, of helemaal spik en span. Ook tuinen, die bijv. nog in aanleg zijn, zijn interessant om te bekijken en kunnen bezoekers inspireren.

De toegang voor de Groei en Bloei tuinen tijdens de Open Tuinen dagen is, in verband met de promotie voor Groei en Bloei, zowel voor leden als niet-leden gratis. Er kunnen planten, stekken en ervaringen worden uitgewisseld, u kunt als u dat wilt (laten) exposeren in uw tuin, muziek ten gehore (laten) brengen,  brocante verkopen, koffie / thee aanbieden  etc. Zie ook hierboven.

Als u wilt meedoen mail dan uw naam, adres en telefoonnummer naar Lieneke Hubrechsen. Vermeld u dan ook of u naast de zaterdag, op vrijdag en/of zondag open wilt zijn. Op deze manier kunnen we in de flyer aangeven dat alle tuinen op zaterdag open zijn en welke tuinen er op vrijdag en/of zondag NIET open zijn. Een korte omschrijving van uw tuin maakt het voor ons gemakkelijk om dit op te nemen in de Open Tuinen flyer en op de website van Groei & Bloei (deze mag u ook aanleveren na uw aanmelding). Als u wat foto’s van uw tuin wilt aanleveren voor de website, zou dat helemaal geweldig zijn.

Graag alle gevraagde gegevens met een korte omschrijving van uw tuin en de eventuele extra activiteiten vóór 1 maart a.s. naar: rodenburg51(at)gmail.com. Wilt u ook aangeven of er toiletmogelijkheid is. Wij vermelden dat dan in de flyer.

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Plantenruilbeurs en Open Tuinen