Datum: woensdagmiddag 20 november
Tijd: 14:00- 16:00 uur
Locatie: De Zandput, Zandput 5, Serooskerke
Kosten: Leden betalen alleen € 2,50 voor de proeverij, niet leden betalen € 5,00 + €2,50. Contant of via QR code bij binnenkomst.
Klik hier voor het aanmeldformulier Er hebben zich nu 40 deelnemers aangemeld, als u zich alsnog aanmeldt dan komt u op de wachtlijst.
De lezing is door omstandigheden verplaatst van 14 naar 20 november. Aanmelders zijn inmiddels benaderd.
Het maximum aantal deelnemers aan deze lezing is 40. Daarom opgeven via de website. Betaling aan de zaal. De lezing wordt verzorgd door Margreet en Frans Beijerling van de afdeling Bergen op Zoom.
In restaurants wordt steeds meer gebruik gemaakt van eetbare bloemen. Niet alleen ter decoratie maar ook om te eten. Wil je daar graag meer van weten kom dan op 20 november naar De Zandput.
Deze lezing staat geheel in het teken van eetbare bloemen. Welke soort bloemen zijn geschikt om te eten, hoe kweek je ze en aan welke eisen moeten de bloemen voldoen. Niet moeilijk om te gebruiken, want een toastje met wat salade en een Borage bloemetje (komkommerkruid) is zo gemaakt en ziet er aangekleed uit. Om alvast voor te proeven is er een kleine proeverij met eetbare bloemen.
Martine van der Meule, lezingen
Klik hier voor het aanmeldformulier Er hebben zich nu 40 deelnemers aangemeld, als u zich alsnog aanmeldt dan komt u op de wachtlijst.