Verslag Rabo Clubsupport actie 2019

Op woensdag 9 oktober was  de bekendmaking van de uitslag RABO CLUBSUPPORT actie 2019 tijdens een bijeenkomst in Huys Ter Schelde met o.a. een presentatie van oud Judoka Edith Bosch.

Dit jaar was iedere stem € 5,45 waard. Dit was hoger dan andere jaren; wat komt doordat er minder stemmen zijn uitgebracht. De oorzaak hiervan was dat de stemcode via de mail is verzonden ipv per post. Diverse mensen hebben in het verleden aangegeven dat ze geen mails van Rabobank willen ontvangen of geblokkeerd hebben vanwege fishingmails e.d. Deze mensen hadden geen stemcode via de mail ontvangen en moesten zelf eerst contact opnemen met de Rabobank en kregen die dan alsnog. Mede is ook de privacy wetgeving (Algemene verordening gegevensbescherming) een oorzaak hiervan. De mensen die geen contact opgenomen hebben met de Rabobank hebben dus ook niet kunnen stemmen zonder stemcode. De Rabobank heeft aangegeven dat ze dit probleem voor 2020 op gaan lossen.

Er waren in totaal 376 inschrijvingen van verenigingen, stichtingen en dergelijke. Groei&Bloei Afd. Walcheren heeft 130 stemmen gekregen en stond op 59ste plaats en dat leverde een mooi bedrag op van € 708,74. De opbrengst is bestemd voor de organisatie van het Open Tuinen weekend als onderdeel van de Nationale Tuinweek. Zodat het bezoeken van de tuinen gratis kan blijven voor leden en niet-leden en een breed publiek kan genieten van de opengestelde tuinen.

Wij willen graag alle leden van RABO bank bedanken die op ons hebben gestemd tijdens de Club Support Actie.