Snoeicursus fruitbomen en struiken 25/02/23

Datum: 25 februari 2023
Locatie: landgoed  ’t Vierendeel, Vrouwenpolderseweg 44, 4354 KL Vrouwenpolder
Kosten: lid € 5,-; niet-lid € 8,-
Aanvang: 10.00 uur. De cursus duurt tot 12.00 uur of iets langer afhankelijk van het aantal deelnemers.

Deelname:  Zowel voor leden  als voor niet- leden .Maximaal aantal deelnemers: 15, minimaal 10 voor start.
Opgeven vóór 10 februari 2023 via het aanmeldformulier op de website van G&B.

KLIK HIER VOOR HET AANMELDFORMULIER.

Jurjen van Opstal geeft weer een snoeicursus, dit keer alleen voor fruitbomen en fruitstruiken.
Misschien zijn er geen mensen meer over op Walcheren die willen leren snoeien. Misschien zijn alle mensen die een cursus wilden doen al geweest en hebben ze het snoeien helemaal onder de knie. Dan is deze cursus misschien voor u niet van belang hoewel het ook altijd heel leuk en gezellig is om met z’n allen buiten bezig te zijn. Mijn ervaring is dat je elke keer iets bijleert. Het kan zomaar zo zijn dat je precies de takken wegsnoeit die dit jaar gaan bloeien en vrucht dragen!

U gaat zelf aan het werk, u leert het snoeien in de praktijk. Graag uw eigen snoeischaar meenemen en laarzen zijn ook geen overbodige luxe. Jurjen loopt rond en geeft aanwijzingen. Ook al heeft u al eerder de cursus gevolgd, mijn eigen ervaring is dat er elke keer weer iets te leren valt.

Wendela van Dijken, cursussen