Walcheren

Lezing afgelast

Helaas komt onderstaande lezing vanwege gezondheidsredenen lezinggeefster te vervallen.

De tuin als inspirerend en harmonieus landschap 'Harmonie in de tuin met Feng Shui'.

Lezing Harmonie in de tuin met Feng Shui door Mariëtte Verlaan.

Datum: Maandag 21 maart 2022 
Aanvang: 19:30
Locatie: De Zandput, Zandput 5, Serooskerke
Leden: gratis, niet-leden en introducees € 5,-

Harmonie is dynamisch en beweegt mee onder invloed van natuurlijke omstandigheden, de seizoenen en het weer. Het karakter dat elk van ons creëert in de tuin weerspiegelt zijn of haar persoonlijke voorkeuren.

Mariētte Verlaan werkt met ieders persoonlijke wensen en schept de juiste sfeer met vormen, kleuren en beplanting. Zij ontwerpt met veel plezier bloemrijke tuinen en levendige kleurrijke borders vol vaste planten, enkele siergrassen, diverse heesters en bomen. Zij zal u enthousiast laten kennismaken met de verschillende Feng Shui energieën die het karakter en de eigenschappen van het landschap beschrijven. Door de mogelijkheden van de tuin met de persoonlijke aspecten van Feng shui te combineren ontstaat een levendige tuin die past bij de tuingebruiker. Feng Shui is daarmee een praktische filosofie voor de inrichting van een plezierig landschap voor mens en dier en goed toepasbaar voor de creatie van een heerlijke tuin. 

In de presentatie zult u veel herkenning ervaren en inzicht krijgen in het hoe en waarom van de beleving van uw tuin. Leest u vooral het boek dat Mariētte geschreven heeft. 'Harmonie in jouw tuin met Feng Shui' is te bestellen via TuinHarmonie.nl.

Martine van de Meule, lezingen

Home page Mariette: www.fengshuigarden.eu/tuinharmonie/jouw-tuin/ik-wil-een-expert-tuinplan-van-mariette/

‘Harmonie in jouw tuin met Feng Shui’ bestelt u op deze pagina van TuinHarmonie.nl.
Tijdens deze avond koopt u het boek voor € 35 en bespaart u de verzendkosten.