Walcheren

Fietstocht 24 mei 2024

Op 24 mei a.s. willen we de jaarlijkse fietstocht houden. Dit jaar blijven we op Walcheren. 
We starten om 9.30 uur aan de noordkant van Middelburg. Aan het begin van Zandvoortweg / Walcherseweg (weg Middelburg richting Grijpskerke). 

Van hier fietsen we naar Serooskerke naar de tuin van Hedy van Straten: 

  • Domaine des Roses, een tuin van 4900 m2, omzoomd door bomen. Er is een rozenborder, rozen aan bogen, rozen op stam en er zijn gemengde borders. En heel veel potten met mediterrane planten. 

Hierna fietsen we door naar Biggekerke naar de tuin van Joke Cijsouw: 

  • Tuin t’Hofje, hier gaan we uitgebreid lunchen. Hierna kunnen we nog in de tuin rondkijken en evt. wat kopen in de kleine winkel met brocante.

We fietsen verder richting Koudekerke naar de tuin van Conny Walraven;  

  • De Houtenhandsche hof, Conny zal ons hier eerst wat vertellen over de tuin. Daarna kunnen we zelf rondkijken. Er zijn 3 identieke borders, een grote natuurlijke vijver en een oude boomgaard met laagstam fruitbomen. Verder is er een expositie van beelden. Hierna kunnen we nog genieten van een kop koffie/thee en een bolus.We sluiten de fietstocht hier af, zodat ieder zijn eigen weg naar huis kan gaan. 

 

De kosten zijn € 30,90 voor leden en € 38,50 voor niet-leden.

Aanmelden kan tot 10 mei door het inschrijfformulier in te vullen, klik hier. (Er kunnen max. 26 deelnemers mee, anders wordt de groep te groot).

Graag tot ziens bij de fietstocht, Lien Osté en Judith Weijland van de reiscommissie

Informatie over aanmelden fietstocht

Aanmelden voor de fietstocht van 24 mei en tot 10 mei a.s. of tot deze VOL is, max. 26 deelnemers.

Het aanmeldformulier is gewijzigd; er wordt niet meer naar het IBAN banknummer gevraagd.
Wel wordt u vriendelijk verzocht om na de officiële bevestiging door het betreffende commissielid de betaling te voldoen. Geld overmaken op IBAN nummer NL18RABO 01406795 10 t.n.v. K.M.T.P. Walcheren onder vermelding van de activiteit, uw naam en lidmaatschapsnummer (of niet-lid).  

Aanmelden fietstocht 24 mei 2024

FietstochtWalcheren 24/05/2024

incl. postcode en woonplaats