Walcheren

Groenworkshop Ajourkrans maken

Mogelijk is deze leuke workshop aan uw aandacht ontsnapt. Helaas hebben we op dit moment nog niet genoeg aanmeldingen ontvangen. Na overleg met Intratuin hebben we de inschrijftermijn kunnen verlengen tot en met maandag 8 april. Daarna moeten we echt onze bestelling doorgeven aan Intratuin anders zal het bestelde niet op tijd geleverd kunnen worden.
In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van een ajourkrans. Hier hebben we een oasiskrans voor nodig en veel bloemen. In de voorbeelden zijn o.a. rozen, ranonkels, statices, anjers en chrysanten verwerkt. Fred Minnaar tekent voor het ontwerp en de begeleiding. De workshop zal plaatsvinden bij Intratuin in de ruimte naast de koffiecorner van Intratuin. Koffie/thee en iets lekkers zijn inbegrepen.
De kosten zullen tussen de € 30,00 en € 35,00 bedragen voor de leden. Een exacte prijs kunnen we nog niet geven, dat hangt namelijk af van het aantal deelnemers en de inkoop bij Intratuin. Vandaar dat wij ruim van te voren het aantal deelnemers willen weten. 
Let op: inschrijven verlengd tot en met maandag 8 april met het aanmeldformulier op deze website. Klikt u daarvoor hier: 

Datum:    20 april 2024
Tijd:         10 - 12 uur
Prijs:        tussen € 30,00 en € 35,00, afhankelijk van de aanmeldingen en de inkoop
Plaats:     Intratuin Koudekerke, Vlissingsestraat 40a, 4371RE  Koudekerke