Welkom bij Groei & Bloei

Digitale Tuinestafette

Een kijkje in elkaars tuin

Er zijn alleen DIGITALE ACTIVITEITEN: Fotowedstrijd en Tuinestafette

CORONAVIRUS:

Helaas hebben we alle activiteiten tot in ieder geval eind augustus moeten stoppen in verband met het coronavirus.
We hopen dat iedereen gezond mag blijven en dat veel mensen van hun tuin of balkon kunnen genieten.
Om elkaar iets van tuinplezier mee te geven en om bij elkaar "op tuinbezoek" te kunnen
organiseren we de digitale tuinestafette(permanent) en een fotowedstrijd (tot 1 juli).
Ook kunt u filmpjes bekijken die o.m. door leden zijn ingestuurd.

Filmpjes en Groeninfo

Bij Groeninfo zullen we regelmatig interessante artikelen, foto's, filmpjes plaatsen; ook van onze eigen leden. Uiteraard kan iedereen zijn of haar suggestie insturen.
Instructiefilmpjes en andere nuttige/leuke informatie vindt u op de landelijke site: www.groei.nl

Bezoek tuinen op Walcheren

Wij geven in deze rubriek aan welke tuinen aangegeven hebben open te zijn voor publiek. Klik hier.

Uit Verenigingsnieuws

In navolging van G&B afdeling Wageningen hebben Dolf en Willy de Nooijer (Middelburg) hun idee toegepast en inmiddels tweemaal een kraampje neergezet.
Misschien ook een idee voor andere leden van G&B Walcheren om te volgen? En leuk om hiervan een foto te plaatsen; op onze website of op de Facebook/Instagram pagina.

Buxusmot

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Tuinlog

Veris-lente

Zomerbloeiers op de volkstuin

Angela's tuin